...
Napisał(a)
Siema, trenuje 8 miechów na sucho, zastanawiam się czy trening bez supli i koksu oczywiście, może przynieść jakieś dobre efekty?? Jeśli tak to mniej więcej ile trzeba trenować?? Proszę o odpowiedzi??
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie tematu mnie rozwalaja...
jak dlugo?? cale zycie
jezeli masz dobra diete to odzywki nie sa ci potrzebne one sa uzupelnieniem
jak dlugo?? cale zycie
jezeli masz dobra diete to odzywki nie sa ci potrzebne one sa uzupelnieniem
1
Moja siłownia: http://www.sfd.pl/Moja_siłownia:_jojo-t336595.html
...
Napisał(a)
na sucho to nawet trawa nie rosnie
jak bedziesz mial dobra dieta to bedzie ok a jak bedziesz mial zastoj to walniesz sobie kreatke i ***

...
Napisał(a)
Siema, trenuje 8 miechów na sucho, zastanawiam się czy trening bez supli i koksu oczywiście, może przynieść jakieś dobre efekty??
Skoro cwiczysz 8 miechow to mozesz ocenic efekty. W lustrze.
Jeśli tak to mniej więcej ile trzeba trenować?? Proszę o odpowiedzi??
Nie ma magicznych srodkow czy proszkow. Pierwsze co trzeba dopracowac to dieta i regeneracja. Bo z treningiem to najmniejszy problem.
Potem szlifujesz technike.
Suple typu witaminy, mineraly, ZMA, omega - 3 mozesz stosowac od razu.
Bialka, gainery - gdy masz problemy z dopasowaniem diety do stylu zycia.
Gdy pojawia sie zastoj - czas na krete. Ale kiedy? To ciezko ocenic. Zalezy od indywidualnego zawodnika. Z 6 - 8 miesiecy przemyslanego treningu.
Skoro cwiczysz 8 miechow to mozesz ocenic efekty. W lustrze.
Jeśli tak to mniej więcej ile trzeba trenować?? Proszę o odpowiedzi??
Nie ma magicznych srodkow czy proszkow. Pierwsze co trzeba dopracowac to dieta i regeneracja. Bo z treningiem to najmniejszy problem.
Potem szlifujesz technike.
Suple typu witaminy, mineraly, ZMA, omega - 3 mozesz stosowac od razu.
Bialka, gainery - gdy masz problemy z dopasowaniem diety do stylu zycia.
Gdy pojawia sie zastoj - czas na krete. Ale kiedy? To ciezko ocenic. Zalezy od indywidualnego zawodnika. Z 6 - 8 miesiecy przemyslanego treningu.
...
Napisał(a)
No właśnie wszystko szło dobrze to pewnego momentu, od około 2 miesięcy mam właśnie zastój, i nic więcej ani nie rosnę, ani siły nie przybywa. Mam 16 lat staż to te 8 miesięcy. Nie za wcześnie na krete??
...
Napisał(a)
Wiek nie ma nic do rzeczy. Kreta to nie steryd. Nie zaszkodzi.
Zrob tydzien przerwy. Uloz nowy plan. I zapodaj mono.
A BTW. Jak u Ciebie z dieta?
Zrob tydzien przerwy. Uloz nowy plan. I zapodaj mono.
A BTW. Jak u Ciebie z dieta?
...
Napisał(a)
No staram się żeby ja utrzymywać, ryż, pierś z kurczaka, białko z jaja itp, zawsze są w moim jadłospisie. Przyjmuje tak ok 1-1,2 g białka na kg wagi ciała.
...
Napisał(a)
Przyjmuje tak ok 1-1,2 g białka na kg wagi ciała.
Jesli tam nie ma literowki to jesz za maaaalo bialka. Norma to 2 gr - 2.2 gr na kg.
Jesli tam nie ma literowki to jesz za maaaalo bialka. Norma to 2 gr - 2.2 gr na kg.
...
Napisał(a)
setki lat temu ludzie trenowali bez "koksu" i jakoś przynosiło to efekty skoro powstały kanony sylwetki choćby w dziełach rzeźbiarskich :P
3 zasady:
1. Dieta
2. Regeneracja
3. Trening
Jak wszystko będzie współgrało to będziesz rosl jak młoda sosna heheh :D
3 zasady:
1. Dieta
2. Regeneracja
3. Trening
Jak wszystko będzie współgrało to będziesz rosl jak młoda sosna heheh :D
Polecane artykuły