SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trening na spalenie tłuszczu z brzucha- początkujący

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 17499

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11123 Napisanych postów 51312 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam, chciałabym prosić was o jakieś ćwiczenia na efektywne spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha...

Mam 21 lat , ważę 71kg przy wzroście 158cm , kiedyś ćwiczyłam dużo hantlami ręce oraz trenowałam co dzień piłkę nożną..., ale chyba hantle mi nie pomogą w pozbyciu się tłuszczu...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17652 Napisanych postów 131584 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1457906
Proponuje wklepac swoją dietę tutaj, i zdjęcie wrzucić do działu odżywianie do sprawdzenia, tam zawsze się wypowie więcej osób.
spokojnie się da fajne zdjęcie wrzucić, możesz na serwer hostingowy a tutaj linka podać.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 977 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7585
tluszcz spala sie rownomiernie z calego ciala, na poczatek polecalbym treningi obwodowe https://www.sfd.pl/[art]_ACT,_czyli_trening_dla_początkujących_by_georgu!-t350762.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 83
Oki, ale z tego co jest napisane, to raczej wzmacnia mięśnie a mi chodzi o spalenie tłuszczu z brzucha...

pozdrawiam
Ela

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 236 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6084
aeroby i dieta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 977 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7585
aktywnosc fizyczna spala kcal, a z racji na intensywnosc powinna byc dobra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
spróbuję tego: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=256

plus więcej brzuszków :) Jak myślicie da mi to coś?

pozdrawiam
Ela

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Napiszę więcej, otóż szybko się zniechęcam gdy po 2tygodniach nie ma efektów... Do dyspozycji mam dom, a w domu rowerek stacjonarny i hantle 3kg. Macie jakiś trening co po tygodniu albo dwóch daje chociaż minimale efekty??
pozdrawiam

pozdrawiam
Ela

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
3-4 razy w tygodniu rowerek, zacznij od 20 min i zwiekszaj do 40-50, hantlami mozesz robic sobie silowy 2-3 razy w tyg, co do hantli to nie wiem czy wystarcza, no i najwazniejsze to dieta!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Robię tak według zapisu tego co jest w tamtym linku co wyżej podałam
+ 300 brzuszków
Czasami chodzę grać w tenisa stołowego
Dziś np chodziłam 5godzin po dworze
z dietą od jakiegoś miesiąca jest dobrze tylko jeszcze muszę zacząć nie jeść kolacji, ale zastanawiam się, bo pewne jest że nie przez całe życie zapomnę o kolacji xd także,

jeśli zjem 2 kromki z cienko posmarowanym masłem i pomidorem
albo płatki owsiane plus otręby ze szklanką mleka to za dużo???

Na śniadanie zazwyczaj jem pół rogala z pomidorem oraz eral grey -herbata czasami płatki owsiane i otręby
Na obiad zazwyczaj mam kurczaka z warzywami z piekarnika lub piersi z kurczaka tak samo , w piątki mam pierogi(jem małe 10 lub 5 jeśli są większe - chyba za dużo??), a w soboty barszcz czerwony, wtorki to u mnie zupy, a w niedziele mam schabowy- niestety smażony, sprawa z ziemniakami jest taka, że jem ich 3 do obiadu czasem 4...
A kolacja u mnie wygląda jak wyżej...

Jakieś sugestie do diety chętnie przeczytam ... :)

Zapomniałam dodać, że pomiędzy posiłkami jem owoce: truskawki, czereśnie, banana, nektarynkę, jabłko... Czasem zjem marchewkę lub pietruszkę...
Dwa razy w tygodniu pozwalam sobie na coś słodkiego, zazwyczaj jako, że jest lato jem loda- zwykle jest to Magnum ten z orzechami..

Aha i jeszcze muszę wspomnieć, że niestety studiuję także siedzę albo na uczelni albo w bibliotece albo w domu nad książkami prawie cały dzień...

Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:47:08

Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:51:18

pozdrawiam
Ela

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17652 Napisanych postów 131584 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1457906
Mozesz jeść o jakiej porze tylko chcesz, dziwczyny z działu ladies zaraz by Cię pojechały, liczy się bilans kaloryczny a nie to czy zjemy czy nie zjemy kolacji, liczy się intensywność a nie długość cwiczen
http://potreningu.pl/artykuly/865/popularna-prasa-i-powielanie-mitow-na-temat-treningu
Otręby wywal z diety, błonnik dostarczaj z warzyw, z odżywianiem nie ciekawie u Ciebie, przejrzyj trochę postów i zobacz jak dziewczyny się odżywiają
https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
Za mało też nie mozna jeść, a chyba Ty tak robisz.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A jakiś dział bo doprawdy nie wiem co wybrać z działu ladies tyle tego tam jest O.O

pozdrawiam
Ela

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

sumamed

Następny temat

broń gazowa, oaralizatory

WHEY premium