Mam 21 lat , ważę 71kg przy wzroście 158cm , kiedyś ćwiczyłam dużo hantlami ręce oraz trenowałam co dzień piłkę nożną..., ale chyba hantle mi nie pomogą w pozbyciu się tłuszczu...
...
Napisał(a)
Witam, chciałabym prosić was o jakieś ćwiczenia na efektywne spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha...
Mam 21 lat , ważę 71kg przy wzroście 158cm , kiedyś ćwiczyłam dużo hantlami ręce oraz trenowałam co dzień piłkę nożną..., ale chyba hantle mi nie pomogą w pozbyciu się tłuszczu...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Proponuje wklepac swoją dietę tutaj, i zdjęcie wrzucić do działu odżywianie do sprawdzenia, tam zawsze się wypowie więcej osób.
spokojnie się da fajne zdjęcie wrzucić, możesz na serwer hostingowy a tutaj linka podać.
spokojnie się da fajne zdjęcie wrzucić, możesz na serwer hostingowy a tutaj linka podać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
tluszcz spala sie rownomiernie z calego ciala, na poczatek polecalbym treningi obwodowe https://www.sfd.pl/[art]_ACT,_czyli_trening_dla_początkujących_by_georgu!-t350762.html
...
Napisał(a)
Oki, ale z tego co jest napisane, to raczej wzmacnia mięśnie a mi chodzi o spalenie tłuszczu z brzucha...
pozdrawiam
Ela
...
Napisał(a)
aktywnosc fizyczna spala kcal, a z racji na intensywnosc powinna byc dobra
...
Napisał(a)
spróbuję tego: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=256
plus więcej brzuszków :) Jak myślicie da mi to coś?
plus więcej brzuszków :) Jak myślicie da mi to coś?
pozdrawiam
Ela
...
Napisał(a)
Napiszę więcej, otóż szybko się zniechęcam gdy po 2tygodniach nie ma efektów... Do dyspozycji mam dom, a w domu rowerek stacjonarny i hantle 3kg. Macie jakiś trening co po tygodniu albo dwóch daje chociaż minimale efekty??
pozdrawiam
pozdrawiam
pozdrawiam
Ela
...
Napisał(a)
3-4 razy w tygodniu rowerek, zacznij od 20 min i zwiekszaj do 40-50, hantlami mozesz robic sobie silowy 2-3 razy w tyg, co do hantli to nie wiem czy wystarcza, no i najwazniejsze to dieta!
...
Napisał(a)
Robię tak według zapisu tego co jest w tamtym linku co wyżej podałam
+ 300 brzuszków
Czasami chodzę grać w tenisa stołowego
Dziś np chodziłam 5godzin po dworze
z dietą od jakiegoś miesiąca jest dobrze tylko jeszcze muszę zacząć nie jeść kolacji, ale zastanawiam się, bo pewne jest że nie przez całe życie zapomnę o kolacji xd także,
jeśli zjem 2 kromki z cienko posmarowanym masłem i pomidorem
albo płatki owsiane plus otręby ze szklanką mleka to za dużo???
Na śniadanie zazwyczaj jem pół rogala z pomidorem oraz eral grey -herbata czasami płatki owsiane i otręby
Na obiad zazwyczaj mam kurczaka z warzywami z piekarnika lub piersi z kurczaka tak samo , w piątki mam pierogi(jem małe 10 lub 5 jeśli są większe - chyba za dużo??), a w soboty barszcz czerwony, wtorki to u mnie zupy, a w niedziele mam schabowy- niestety smażony, sprawa z ziemniakami jest taka, że jem ich 3 do obiadu czasem 4...
A kolacja u mnie wygląda jak wyżej...
Jakieś sugestie do diety chętnie przeczytam ... :)
Zapomniałam dodać, że pomiędzy posiłkami jem owoce: truskawki, czereśnie, banana, nektarynkę, jabłko... Czasem zjem marchewkę lub pietruszkę...
Dwa razy w tygodniu pozwalam sobie na coś słodkiego, zazwyczaj jako, że jest lato jem loda- zwykle jest to Magnum ten z orzechami..
Aha i jeszcze muszę wspomnieć, że niestety studiuję także siedzę albo na uczelni albo w bibliotece albo w domu nad książkami prawie cały dzień...
Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:47:08
Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:51:18
+ 300 brzuszków
Czasami chodzę grać w tenisa stołowego
Dziś np chodziłam 5godzin po dworze
z dietą od jakiegoś miesiąca jest dobrze tylko jeszcze muszę zacząć nie jeść kolacji, ale zastanawiam się, bo pewne jest że nie przez całe życie zapomnę o kolacji xd także,
jeśli zjem 2 kromki z cienko posmarowanym masłem i pomidorem
albo płatki owsiane plus otręby ze szklanką mleka to za dużo???
Na śniadanie zazwyczaj jem pół rogala z pomidorem oraz eral grey -herbata czasami płatki owsiane i otręby
Na obiad zazwyczaj mam kurczaka z warzywami z piekarnika lub piersi z kurczaka tak samo , w piątki mam pierogi(jem małe 10 lub 5 jeśli są większe - chyba za dużo??), a w soboty barszcz czerwony, wtorki to u mnie zupy, a w niedziele mam schabowy- niestety smażony, sprawa z ziemniakami jest taka, że jem ich 3 do obiadu czasem 4...
A kolacja u mnie wygląda jak wyżej...
Jakieś sugestie do diety chętnie przeczytam ... :)
Zapomniałam dodać, że pomiędzy posiłkami jem owoce: truskawki, czereśnie, banana, nektarynkę, jabłko... Czasem zjem marchewkę lub pietruszkę...
Dwa razy w tygodniu pozwalam sobie na coś słodkiego, zazwyczaj jako, że jest lato jem loda- zwykle jest to Magnum ten z orzechami..
Aha i jeszcze muszę wspomnieć, że niestety studiuję także siedzę albo na uczelni albo w bibliotece albo w domu nad książkami prawie cały dzień...
Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:47:08
Zmieniony przez - coac w dniu 2012-06-23 18:51:18
pozdrawiam
Ela
...
Napisał(a)
Mozesz jeść o jakiej porze tylko chcesz, dziwczyny z działu ladies zaraz by Cię pojechały, liczy się bilans kaloryczny a nie to czy zjemy czy nie zjemy kolacji, liczy się intensywność a nie długość cwiczen
http://potreningu.pl/artykuly/865/popularna-prasa-i-powielanie-mitow-na-temat-treningu
Otręby wywal z diety, błonnik dostarczaj z warzyw, z odżywianiem nie ciekawie u Ciebie, przejrzyj trochę postów i zobacz jak dziewczyny się odżywiają
https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
Za mało też nie mozna jeść, a chyba Ty tak robisz.
http://potreningu.pl/artykuly/865/popularna-prasa-i-powielanie-mitow-na-temat-treningu
Otręby wywal z diety, błonnik dostarczaj z warzyw, z odżywianiem nie ciekawie u Ciebie, przejrzyj trochę postów i zobacz jak dziewczyny się odżywiają
https://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html
Za mało też nie mozna jeść, a chyba Ty tak robisz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
A jakiś dział bo doprawdy nie wiem co wybrać z działu ladies tyle tego tam jest O.O
pozdrawiam
Ela
Polecane artykuły