...
Napisał(a)
Witam wszystkich forumowiczów. Prosiłbym o dobranie optymalnego treningu na pierwsze 4 miesiące ćwiczeń tak żeby porządnie przygotować podstawy do budowania masy :) Idzie lato a upały= dużo potu i dlatego masę palnuję dopiero od września a obecnie moim celem jest zrzucenie oponki z podbrzusza oraz jak już pisałem ogólne przyzwyczajenie organizmu pod przyszłe mordercze treningi. Obecnie zaczęłem trening 100 pompek w 6 tygodni i 6 weidera. czy na początek to dobry zestaw?Do tego planuję dołączyć interwały oraz biegi w miarę możliwości czasowych .Mam do dyspozycji również ławeczkę, sztangę prostą,hantle,modlitewnik oraz drążek jednak na początek nie chcę się przetrenowac ponieważ pracuje fizycznie i często na nocki przez co śpię o różnych porach .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Road_king/dziennik-redukcja,fotki i podsumo.str36-37
- Joe Weider, trening dla początkującego na pierwsze 3 miesiące.
- Lajtowe machanie ciężarkami by Stud, od nowa str. 97
- ART- Błędy w podejściu do treningu siłowego
- [BLOG] Tygrysekk / Dziennik - The best what I can do/str. 19/27/36/54/64
- [BLOG]Lucky555 PODSUMOWANIE STR 28, nowy trening i dieta str.48
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz dać zdj swojej sylwetki? I daj jakieś info o sobie typu waga, wiek, wzrost ;)
...
Napisał(a)
23 lata,wagi obecnie nie mam w domu :) 178 cm wzrostu, zdjęć dobrych nie mogę zrobić . Biceps 33,klatka 98, talia 92 ,łydka 36, udo 57, poziom tłuszczu ok 20 % .
...
Napisał(a)
Pompki w różnych wariantach, podciąganie na drążku, przysiady/wykroki (plus wspięcia na palce), skłony, grzbiet, do tego rozciąganie. 3x w tygodniu powinno wystarczyć.
Możesz robić 3 serie na partię i trenować całe ciało 3x w tygodniu. Ułóż sobie jeden prosty trening i wykonuj go dajmy na to pon, środa piątek.
Możesz robić 3 serie na partię i trenować całe ciało 3x w tygodniu. Ułóż sobie jeden prosty trening i wykonuj go dajmy na to pon, środa piątek.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/[ART]_Pierwszy_rok_treningów_-t906985.html
Tu masz cały harmonogram
Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2016-04-29 21:26:24
Tu masz cały harmonogram

Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2016-04-29 21:26:24
Polecane artykuły