mam do Was 2 pytania:
#1. Wiadomym jest, iż aeroby najlepiej wykonywac jest na pusty zoladek tuz po wstaniu z lozka. Czyli co kawa na pusty zoladek tez moze byc?

Nie mam dostepu do maszyn aerobowych typu stepper czy rower. W zwiazku z powyzszym - co sadzicie o szybkich marszach godzinnych - czy byloby to odpowiednnikiem treadmillu? Marsze moglyby byc przeplatane jakimis szybszymy truchtami. Prosze nie odsylac mnie do HIITu!!!

#2. Trenuje pod katem definicji miesniowej. Jak do tej pory ofiarnie wykonuje trening obwodowy i aeroby zaraz po. Nie podoba mi sie to.
Chcialbym wprowadzic juz po 2 miesiacach trening dzielony. Jako, ze stosuje troche farmakologii prosze wziasc poprawke na skrocony do maximum czas regeneracji oraz ewentualny wzrost suchej masy ciała. Dlatego potrzebuje zmasakrowac bice/trice w szczegolnosci. Postanowilem, ze bede wykonywal je 2x w tygodniu. Teraz zeby to pogodzic.
Poniedziałek: Klatka, Bicepsy
Wtorek: Czworoglowe, Dwuglowe, Lydki
Sroda: Barki, Tricepsy
Czwartek: Grzbiet, Bicepsy
Piatek: Klatka, Tricepsy
Sobota: OFF
Niedziela: OFF
Nie mam pomyslu jakos. Klatke piersiowa z bicami chcialbym 2 razy w tygodniu + 2x triceps gdzies upchnac.
Macie pomysly - bo mi sie pier....... juz od myslenia nad czyms innym...
Bardzo prosze o sugestie. Na szybkiego. Tematy walkowane setki razy zapewno - licze na cos swiezego.

Thx in advance.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.