SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trening bokserski - moze być??

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 24278

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 661
Witam mam 15 lat i zaczynam ćwiczyć boks. Ale narazie w domku:P Mam nadzieje ze niedlugo znajde jakąś miejscówke gdzie mógłbym ćwiczyć a więc:
Trenuje w poniedziałek i piątek.
Na początek bieg ok. 2km
Potem pompki 3x20
skakanka 3x1min
Walka z cieniem 3x1,5min
Uderzanie w worek bokserski 3x2min
na koniec brzuszki(dodam że brzuszki robie codziennie)
Natomiast w środy chodze na siłownie...trening - ogólnorozwojówka.

Pozdrawiam,
P.K.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 80 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 693
dobra chlopaki spokojnie a ty taki pewien nie badz bo przez internet kazdy potrafi kozaczyc... a co do ciebie ja na poczatku biegalem silka itp przygotowywalem sie kondycjnie i silowo bo jak koledzy mowia ze jak sie naczuyl bym swoich nawykow to technicznie ciezko by bylo mi sie poprawic chociaz bylo to by mozliwe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 916 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7266
ehhh jak nie trenujesz w klubie to lepiej wogole nie cwicz na worku bo sie nauczysz zlych nawykow etc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 1932 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8908
To najlepiej niech sobie usiądzie wygodnie w fotelu i nic nie robi. To mu napewno nie zaszkodzi. Jak czytam takie ******ły to aż mnie skręca. Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 196 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3734
Po części sie z tobą zgadzam.Często sie tak zdarza.Na ringu na 90% dostałby wpierdziel,ale na ulicy obowiązują inne "zasady" i całkiem możliwe zeby zlał jakiś fighterów nawet ucząc sie samemu(ja przez pewien okres czasu uczyłem sie samemu i jak poszedłem na trening to sie pytali gdzie wcześniej trenowałem,bo na początku wzieli mnie do grupy początkującejpo treningu poszedłem do debeściaków(tam już takim asem nie byłemprzynajmnniej na początku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
"Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli"

Moze najpierw przecytaj moja wypowiedz ze zrozumieniem. Jak zauwazysz odradzam treningu na worku,a nie spraingow, ktore sa bardzo dobre.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
_Knife_ Moderator
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 11365 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 86819
Sparingi na własną rękę też odradzam. Może być wiele urazów i ogólnie średnio się z tego wyniesie.

Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 259 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3757
. Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.- ja nie moge, to kozaki!!! ja znam kilku takich co troche trenowali i rozniesli by twoich kolegow.
z dupy ten twoj argument byl

buhahahhaha!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 259 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3757
Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.
ja nie moge, to kozaki!!! ja znam kilku takich co troche trenowali i rozniesli by twoich kolegow.
z dupy ten twoj argument

buhahahhaha!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 1932 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8908
Ja już kilka razy widziałem jak oni się biją i jestem na 100% pewny, że by mnie roznieśli w 10 sekund.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ciebie by rozniesli, a nie nas
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

bold dla Peter_Jose

Następny temat

rozdwojenie jaźni?

WHEY premium