1. Wszystko robię tak jak należy stopy na szerokość bioder, łopatki w tył i dół, rotacja zewnętrzna ramion (wkręcanie sztangi), kolana na zewnatrz wypchane do ramion, brzuch staram sie napinac. Tylko mam ten lekki koci grzbiet i wyczytałem gdzieś ze najpierw plecy musza iść do góry a później reszta. U mnie idzie jakby tyłek najpierw i później plecy. I nie wiem jak zrobić zeby szły plecy do góry, czy jeśli będę głowa patrzył w górę/na wprost to wtedy plecy pierwsze pójdą? Gdy zaczynałem chodzić na siłownie (7 miesięcy temu) podnosiłem 20kg na 5, teraz poszło 95kg na 5 tylko niebyt ładnie technicznie i czy to normalne ze po takiej serii muszę odpoczywać z 5 minut, czasami 10 i ile w martwym ciągu powinna trwać przerwa, bo w innych wielostawach wystarcza mi 2 minuty?
2. Czy moje wyniki siłowe są dobre na to ile trenuje i ważę (wyniki z treningu, nigdy nie robiłem maksów) i zaczynałem sama sztangą?
3. Możecie ocenić czy masa dobrze idzie po zdjęciach w sensie czy poszło w mięśnie czy się zalałem i czy nie zalał się za bardzo brzuch? Obwody poszły w górę (klatka z 80 na 85/86, udo z 49 na 54, biceps z 30 na 32, i brzuch mnie trochę martwi bo z 70 na 74/75) i waga też z 60kg na 67.5, planuje masować do 76kg.