Siema wszystkim z góry dzieki za udzielone rady ;)
Aktualna waga 88 wzrost 180 wiek 22 lata
Staż: 2 miesiące siłownia splitem z kumplem + 1 miesiac hantlami w domu
Cel:Redukcja do 80kg ale zobaczymy co zniknie i ile tego jeszcze zostanie. Dieta ogarnieta waga leci w dół
Ocencie ewentualnie dajcie jakies poprawki w tym planie. Chciałem skupic sie na klacie plecach i barkach ale nie wiem czy czegos nie brakuje a może wręcz jest tego za duzo.
Chcialbym gdzies wcisnac martwy ale nie wiem zbytnio gdzie
Raczej staram sie dobic do 12 powtórzen ale jesli nie da rady w pierwszej to robie z lekkim zapasem a koncowa i moze przedostatnia jest do 0. Nie wiem czy dobrze robie nie ogarniam jeszcze jak działa progresja po prostu jak mogę dodać to dodaje i staram się żeby było po 12 w każdej serii
Na zdjęciu ucięło górę
1 dzień nad podciąganiem jest ławka płaska
2 dzien pierwsze jest podciąganie
3 dzień pierwsze jest ohp
Jakby było coś niejasnego postaram się jak najszybciej odpowiedzieć
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:12:04
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:21:01
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:22:01
Aktualna waga 88 wzrost 180 wiek 22 lata
Staż: 2 miesiące siłownia splitem z kumplem + 1 miesiac hantlami w domu
Cel:Redukcja do 80kg ale zobaczymy co zniknie i ile tego jeszcze zostanie. Dieta ogarnieta waga leci w dół
Ocencie ewentualnie dajcie jakies poprawki w tym planie. Chciałem skupic sie na klacie plecach i barkach ale nie wiem czy czegos nie brakuje a może wręcz jest tego za duzo.
Chcialbym gdzies wcisnac martwy ale nie wiem zbytnio gdzie
Raczej staram sie dobic do 12 powtórzen ale jesli nie da rady w pierwszej to robie z lekkim zapasem a koncowa i moze przedostatnia jest do 0. Nie wiem czy dobrze robie nie ogarniam jeszcze jak działa progresja po prostu jak mogę dodać to dodaje i staram się żeby było po 12 w każdej serii
Na zdjęciu ucięło górę
1 dzień nad podciąganiem jest ławka płaska
2 dzien pierwsze jest podciąganie
3 dzień pierwsze jest ohp
Jakby było coś niejasnego postaram się jak najszybciej odpowiedzieć
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:12:04
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:21:01
Zmieniony przez - Wiciuuuu w dniu 2026-01-26 22:22:01
Krzysztof Piekarz