Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
426
Cześć chciałbym się Was zapytać czy trening jest odpowiedni.
W poniedziałek i piątek robie hipertrofie a w środe siłe.
Wcześniej po prostu dokładałem obciążenie z treningu na trening a kiedy nie mogłem zmieniłem plan na taki:
Szacuny
1
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
708
Może być jeżeli notujesz na nim progres. Osobiście uważam że na hipertrofie 6 powtórzeń to za mało - nie wygenerujesz dużej objętości. Raczej 8 - 10 byłoby lepsze a na siłę trzymać te 5. Dlaczego podciąganie przed przysiadami ?
Szacuny
4062
Napisanych postów
45420
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
345817
Jaki staż, wyniki silowe, cele?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
1
Napisanych postów
48
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
426
Wiem 6 powtórzeń w przysiadzie to trochę mało , ale chcę zrobić szybki progres siłowy, bo robię serie 60 kg :/ ( 175 cm, 68 kg) . Najpierw są przysiady potem podciąganie źle napisałem . Cel to masa ale wiadomo, że chciałbym też zwiększyć siłę i będzie szła . Wcześniej ćwiczyłem ok. Pół roku ale teraz od miesiąca notując wszystko i pilnując progresu .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6246
Napisanych postów
61838
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
770399
To powiem Ci szczerze ja bym się nie bawił podziały na siłę i hiper tylko skupił się na podstawach. Bo 60kg to mały ciężar i spokojnie go poprawisz na podstawowym planie.
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
Szacuny
4062
Napisanych postów
45420
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
345817
Tak, ale generalnie dobór ćwiczeń ok.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„