wczoraj zrobiłem trening, z wyżej wymienionym planem i na razie tak poćwiczę bo nieźle wchodzi, zapomniałem zapytać jakie przerwy między seriami powinienem robić, robiłem tak od 1.30 do 2.00 min ale nie wiem czy tak powinienem z góry dzięki i pozdrawiam.
...
Napisał(a)
witam, dziś mam dzień treningowy, a pierwszy trening robiłem w poniedziałek, nadal mam trochę zakwasy i chciałem zapytać czy mimo to mogę dziś trenować pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Możesz. Zakwasy miną po paru seriach.
Przerwy - w kwestii redukcji , myślę , że minuta to dobra wartość chyba, że masz problemy ze złapaniem oddechu, wtedy możesz wydłużyć.
Zmieniony przez - chriseq w dniu 2017-01-11 16:33:34
Przerwy - w kwestii redukcji , myślę , że minuta to dobra wartość chyba, że masz problemy ze złapaniem oddechu, wtedy możesz wydłużyć.
Zmieniony przez - chriseq w dniu 2017-01-11 16:33:34
1
...
Napisał(a)
Witam, wrzucam swój plan do oceny, zgodny z tematem podwieszonym (pierwszy rok treningów), coś dodać? zmienić? będę ćwiczył tym planem 3x w tygodniu, zacząłem w ten poniedziałek, z góry dzięki za opinie i rady, pozdrawiam.
Zmieniony przez - Ragnarok18 w dniu 2017-01-11 21:09:12

Zmieniony przez - Ragnarok18 w dniu 2017-01-11 21:09:12
...
Napisał(a)
Plan jest dobry. Jak robisz pełne ilości powtórzeń zwiększ ciężar na następnej sesji (nawet o 2,5kg).
...
Napisał(a)
w sumie to właśnie wczoraj udało mi się zrobić pełne serie, ale spróbuje w piątek, dzięki i pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Chciałem jeszcze zapytać o jedną sprawę, mój plan treningowy rozłożony jest na poniedziałek, środę i piątek, pytaniem jest czy mógłbym na wtorek i czwartek dorzucić trening brazylijskiego jiu jitsu 1.5h czy to raczej będzie za dużo?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zmiana planu z FBW na SPLIT
Następny temat