Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Witam zwracam się do was z prośbą o wyrażenie swojej opinii otóż od wielu lat ćwiczę bardzo to kocham uwielbiam nie mógłbym bez tego żyć staram się zdrowo odżywiać mam takową wiedzę podstawową i chciałbym zostać trenerem personalnym po prostu będąc w pracy ćwiczyć uczyć innych pomagać pomagać ci odżywiać pomagać chudnąć pomagać przytyć. Mógłbym przejść jakieś kilka szkoleń wiadomo podstawa i potem na bieżąco się doszkalać ale czy to jest opłacalne po prostu będąc w pracy na siłowni w sieciówce?
Siła jest bogiem, trening nałogiem, rzeźba zabawą a masa podstawą...
34549
Napisanych postów
24747
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
281666
Początki bywają trudne ale jak się rozkręcisz i zaczniesz pozyskiwać klientów to warto bo to dobry pieniądz, nie musisz się ograniczać do samej sieciówki
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Na razie chciałbym porobić jakieś kursy żeby bardziej profesjonalnie się wysławiać i nabrać lepszej wiedzy praktycznej. A mógłbym po pracy albo w weekendy zacząć sobie pracować po trochu żeby zobaczyć czy rzeczywiście to będziesz e to .
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Dużo szukam ostatnio materiałów na początek o biomechanice i anatomii ale wszystko nie ma ładu i składu wszystko tj np na filmikach porozrzucane i nie mogę znaleźć czegoś w całości. Czy może mogę gdzieś dostać takowe materiały do przeanalizowania?
34549
Napisanych postów
24747
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
281666
Na interenecie na różnych grupach FB masz trenerów , specjlistów ,którzy sprzedają swoje pdfy , książki , ewentualnie jak chcesz darmo to szukać w necie wiadomosci ale też trzeba umiec odsiać głupotki od wartościowych informacji
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Rozumiem ewentualnie jaki dobór książek z doświadczenia poradzisz? Jakieś właśnie wartościowe. Jest jakaś jedną z tym wszystkim? Czy lepiej wybrać każda o innej tematyce np. jedną o biomechanice druga o podstawach treningowych itp?
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Super to będę czekał.zalezy mi na razie na podstawach zawartych w dosłownie w pigułce żebym mógł dobrze szybko przyswoić i zrozumieć a w dalszym czasie chciałbym stopniowo rozszerzać przyswojone podstawy
1263
Napisanych postów
1374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17174
Modelowanie sylwetki. Osobisty trener Trunz-Carlisi Elmar to ostatnio już 2 razy przeczytałem jako wstęp do tego tematu jak i przypomnienie. Teraz chciałbym coś z biomechaniki. I czy Janusz Blaszczyk "Biomechanika kliniczna" będzie w miarę najlepszym wyborem?