SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trenbolone E w cyklu na mase

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8311

Formularz - Proszę o pomoc

30

Waga

75

Wzrost

165

Obwód ramienia

43

Obwód klatki

118

Obwód uda

62

Obwód talii

80

Staż na siłowni

Od malolata

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

6g węglu,2,5 g bialka

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Oma,deka,test e ,prop,tren e ,a , bold,meta,wino

Opisz swój plan treningowy

Split

Cel cyklu

Sucha masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

2 lata

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

15

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Ekto

Stan zdrowia

Bdb

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nogi 140 x6. Klata 120 x 4 martwy 160 x4
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8197
Witam
Jestem 3 miesiące na cyklu samym test E ,zaczynalem 500mg week do 750 mg , teraz od dwóch tygodni leciał mix trenu
Wyszło tego 500 mg hexan i enan ,250 mg ace week do 750 mg test e , koncze tego mixa i wchodze na sam tren E w zamyśle 600 mg tren e do 600mg test e czyli 1 do 1
Moim celem jest sucha masa , czy taka kombinacja w takiej dawce jest ok ? Ostatnie dwa tygodnie na trenie masa stoi , Jem 6 G węgli do 2,5 g białka , siła idzie progresywnie dokładam ciężaru ,kombinuje objętości treningu ,pompa kable ok, dorzucić na pewno białka by trzeba do tych 3 g pewnie?
Dodam że ia leci od początku cyklu , nie nabieram wody , wygląd suchy .
Czy ktoś ma doświadczenie z taka kombinacja środków ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2559 Napisanych postów 2561 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 42337
moze zostan przy tym miksie trenow, 2 tyg to za krotko zeby cos wymiernego z tego wyszlo
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8197
No mogę jeszcze dwa tygodnie lecieć mixa albo przejść już na sam długi ester , w miksie jest tylko 50 mg ace na 1ml A dwa trzy tygodnie sięed tren e wkreca więc w sumie mogę przechodzić no ale mogę jeszcze mixa lecieć , namieszales mi hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2559 Napisanych postów 2561 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 42337
nie o to mi chodzilo zeby mieszac tobie w planach tylko tak w goracej wodzie troche kapana sprawa, 2tyg na miks trena to krotko daj sobie chwile jeszcze i pojdzie, a tak szczerze to dziwie sie ze wszedles na miks jak wiedziles ze tren enan bedziesz bil do testa, take bardziej sam sobie zamote zrobiles kolego
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
W zamyśle było rozkręcić tren mixem i przejść na tylko dlagi ester , ale racja pociagne tegho mixa jeszcze 2 tygodnie a potem przejdę na 600 tren e 600 test e ,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
nie kumam dlaczego chcesz tak szybko odstawiac ten miks lec dalej jak sie wkreci bedzie dobrze i tak lec poprostu, co masz takie parcie na tego enana
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Bo mam nakupione enana hehe proste...

Ale powiem tak , taki byłem cwaniak robić masę na trenie a tu pach apetyt siadl calkowicie , a trening petarda , zyla pompa power... .mimo wszystko spróbuje się zmusić do żarcia...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czytalem , czytałem
U mnie orale nie lecą , zdaje się że tren przyblokowal apetyt slyszalem juz takie historie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3435 Napisanych postów 36290 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 259698
Tren może przyblokować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29471 Napisanych postów 85739 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 911847
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

11 oxo czy nadal dostępne ?

Sztos