SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trądzik po nandrolonach.

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4643

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 240 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6727
Witam. Tak jak w temacie. Gdy bralem sam testosteron to luz, zero syfow. Gdy dolozylem deke to zaczely sie pojawiac syfy bulwy czerwone. Na twarzy barkach plecach. Do tego czoło sir blyszczy. Biore cynk i witamine c w duzej dawce. Prolaktyna w normie. Myje się 3 razy dziennie i nic nie pomaga. Znajomy polecil mi tad600 i clear skin. Doraznie stosuje tribiotic i benzacne ale to tylko miejscowo nie pomaga. Pomozecie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 399 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 22464
To trzeba byc niezlym zeby przepisac typowi izotek na tradzik na barkach i plecach.. Jezeli to nie jest twarz to na takich czesciach ciala cokolwiek mocnego mocno wyszuszajacego, ja kiedys uzywalem olejku gozdzikowego, wypalalo takie krosty.

Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-02-19 06:45:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8814 Napisanych postów 82304 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 695961
No to musisz odstawić . Problem zniknie .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 969 Napisanych postów 10939 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 134046
Mi na syfy nic nie pomagało od witamineek tabletek i toników bez recepty po środki od lekarza na ręcke..jedyne zdaje egzamin izotek...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3529 Napisanych postów 36419 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260214
Estro masz w normie ?
Prl zbijałem czymś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Estro i prolaktyna w normaie. Mam cabaser i symex. Estrogen mi nigdy nie wyskoczyl ponad norme. Prolaktyna przy dece wiadomo ale badam się regularnie i cabaserem kontroluje. Deke odstawilem jakis czas temu i duzo mniej pryszczy. Teraz znowu bomba i znowu to samo. Na 100 procent przez deke.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1221 Napisanych postów 26436 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 298453
To drugie podejscie pod dd i caly czas to samo? dwa razy ta sama firma? mozna by probowac z innych firm, czasem towar X potrafi syfic a Y juz nie. Hormony w normie, wiec reagujesz tak pewnie na nandro ew zmien sprobuj innej firmy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak dwa razy ta sama firma od tego samego dila. Towar ma zaj**isty więc nie zmieniałem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8814 Napisanych postów 82304 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 695961
No to niezmieniaj , tylko musisz się przyzwyczaić do pryszczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3529 Napisanych postów 36419 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260214
Trądzik to sprawa drugorzędna , forma to podstawa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 272 Napisanych postów 381 Wiek 42 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 7500
Do tego kartnet na solarke i przytuszujesz troche syfy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6699 Napisanych postów 16650 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102340
prost4k
Do tego kartnet na solarke i przytuszujesz troche syfy

To diler daje karnet na solarium przy zakupie deki czy o co chodzi??

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prima solo ( + oxa )

WHEY premium