Trądzik nie jest ogromny.. jest delikatny ale psuje lekko sylwetkę z bliska.
...
Napisał(a)
Czesc. Jak w temacie. Nie mam ogromnego trądziku,ale od 4-5 misiecy mam pojedyncze pryszcze na łapach,dość sporo na barkach oraz plecach...byłem u dermatologa z funduszu i mówiłem ze jestem naturalny :) wiec polecił mi spirytus i mascie - nie pomogło.. chce iść prywatnie do kogoś innego,ponieważ w wakacje mam zawody i chce się całkiem pozbyć trądziku. Mydła cynk nic nie dało. Pytanie do was - mogę powiedzieć dermatologowi ze lecę na teściu ? Czy raczej nie mówić ? Zależy mi aby wyeliminować ten trądzik.. dzięki !
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lekarzowi się nie kręci jesteś dorosły a jego obowiazuje tajemnica lekarska
tylko na 90% będzie odpowiedz ze to przez saa i jak odstawisz problem minie
jak wyniki badań? jeśli to jakies małe ilości to norma u częsci osób dorostających między innymi przez burze hormonów
tylko na 90% będzie odpowiedz ze to przez saa i jak odstawisz problem minie
jak wyniki badań? jeśli to jakies małe ilości to norma u częsci osób dorostających między innymi przez burze hormonów
1
...
Napisał(a)
Powiedzenie, że bierzesz u lekarza to podstawa, inna kwestia znaleźć lekarza który zamiast truć, żebyś zszedł zacznie działać.
Tutaj zazwyczaj Tetralysal, a potem izotek jak nie podziała, ale izoteku nikt Ci bez badań nie przepisze więc morfo, wątrobę i lipidy musisz mieć w normie bo to taka podstawa, żeby dostać izotek.
Tutaj zazwyczaj Tetralysal, a potem izotek jak nie podziała, ale izoteku nikt Ci bez badań nie przepisze więc morfo, wątrobę i lipidy musisz mieć w normie bo to taka podstawa, żeby dostać izotek.
2
...
Napisał(a)
Byłem u lekarza i mówił żeby odstawić hehe wiec na własna rękę ogarnalem doxycykline :) ktoś orientuje się w dawkach na trądzik ? Mam jeszcze tetrarysal. Co lepiej zapodać ? Trądzik jest ale nie jakiś ogromny,ale przy dobrym świetle widać bary i plecy. W czerwcu zawody i muszę się tego pozbyć. Będę wdzięczny za radę!
Zmieniony przez - Wosjkowyy w dniu 2022-02-23 11:32:39
Zmieniony przez - Wosjkowyy w dniu 2022-02-23 11:32:39
...
Napisał(a)
Ja doxycykline brałem z rok na cyklu i u mnie rewelacyjnie działało. Na ulotce masz jak stosować przy trądziku jak nie wpisz w google bo nie pamiętam. Antybiotyki mają to do siebie że jest fajnie jak się je bierze. Po antybiotyku przeszedłem na izotek na najniższą możliwą dawkę i również cisnąłem ponad rok. Po doxycyklinie raczej na stałe ci nie przejdzie izotek działa rewelacyjnie ale skutki uboczne są piekielne i trenik przy tym to suplement diety
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2022-02-23 17:26:30
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2022-02-23 17:26:30
...
Napisał(a)
Także doxycyklina czy może tetrarysal? Po jakim czasie przeszedł ci trądzik? W czerwcu zawody wiec czas mnie goni
...
Napisał(a)
doping & zdrowie
Polecane artykuły