Siemanko mam pytanie...Otóz na rynku pojawil sie ponoć kolejny po tribusteronie HIT przez duze H . Chodzi mi tu o odzywke zwana Thermal Pro (czy jakos tak). O ile nie jestem przekonany co do dzialania tribusteronu, o tyle odzywka, ktora zawiera w sobie steryd (efedryne) juz bardziej do mnie przemawia...Chcialbym spalic troche tluszczyku i myslalem o efedrynie (sterydy to w sumie dla mnie nie nowość - jestem po jednym lajtowym cyklu), jednak skoro pojawiła sie na rynku kolejna cudowna niby odzywka, to chcialbym spróbować..W zwiazku z tym mam pytanie, szczegolnie do tych, co juz to brali (byc moze jest taki ktos) : jakiej firmy produkt najlepiej kupic ? W sklepie sfd odzywka ta jest po 70 zeta, natomiast w sklepie z odzywkami na miescie cena wynosila az 120 zeta za 120 kapsulek...Ile mg czystej efedryny zawiera ten produkt, czy bierze sie go razem z aspiryna ? No i jak moga byc wyrazone skutki uboczne -bo poleciłem ten produkt jednemu kolesiowi "przy kosci", nie chce zeby krzywde sobiee zrobil jak cos . Z gory thx za odpowiedzi.
P.S. Nie sadzicie, ze sport faktycznie idzie w kierunku legalizacji dopingu ? Preparaty podnoszące poziom testosteronu, czy tez zawierające zakazaną efedryne , ciekawe kiedy co nowego panowie z weidera czy skad tam wymyślą
Moim zdaniem za pare(nascie) lat sklepy z odzywkami beda mialy tak bogaty zbior sterydowych substancji, ze nie trzeba bedzie kupowac na czarnym rynku zwyklych anabolików czy tez zalatwiac ich z apteki...Jak ma sie sprawa z stosowaniem produktu np. Thermal Pro? Czy zawiera on dawke efedryny, ktora jest dozowlona i ktora kulturyści moga spokojnie zazywac, czy jak ? W zwiaku z tym, jesli np. taka dawka efedryny jest bardzo znikoma, to branie tego produktu pewnie mija sie z celem, jest to kolejny "wyciagacz kasy" od ludzi...co o tym sadzicie? Dzieki i pozdro.
P.S. Nie sadzicie, ze sport faktycznie idzie w kierunku legalizacji dopingu ? Preparaty podnoszące poziom testosteronu, czy tez zawierające zakazaną efedryne , ciekawe kiedy co nowego panowie z weidera czy skad tam wymyślą