...
Napisał(a)
Jeśli Therma daje takiego kopa to co z nauką?? Czy idzie połączyć obydwie rzecczy. Czy ktoś próbował??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak sie pytalem z 2-3 tyg temu, to mi radzili, zebym nie bral TP, jak mam teraz mature.
ale ja Ci powiem, ze mi nie zaskodzila, a nawet pomogla
ale ponoc na kazdego ona dziala inaczej
Jesli moja wypowiedz Ci pomogla, to kliknij w "czytelnik dzialu". Z gory dzieki
ale ja Ci powiem, ze mi nie zaskodzila, a nawet pomogla

ale ponoc na kazdego ona dziala inaczej

...
Napisał(a)
jesli chodzi o nauke to w moim przypadku...jestem na budownictwie ladowym Pwr. nie musze uczyc sie pamieciowki. Robie przewaznie po nocach projekty np..kilknascie godzinn...przewaznie na ostatnia chwile.
Wzialem raz therme w niedziele i robilem projekt do 4 rano. -nie wiem jak jest z koncentracja i nauka na pamiec...
Wczesniej kiedys lykalem tussipekty , ale to nie to samo. Jesli chodzi o therme to u mnie bylo naprawde spoko...jedyne co wkurza , to gardloscisk i wzmozone pragnienie....ale da sie to obejsc !
ps...w ten weekend tj..dzis(sobota ) i niedziela bede robil nonstop projekty. zobaczymy jakie beda efekty
SOG DLA MNIE
kliknij w prawy dolny rog mojej wypowiedzi.

Wczesniej kiedys lykalem tussipekty , ale to nie to samo. Jesli chodzi o therme to u mnie bylo naprawde spoko...jedyne co wkurza , to gardloscisk i wzmozone pragnienie....ale da sie to obejsc !
ps...w ten weekend tj..dzis(sobota ) i niedziela bede robil nonstop projekty. zobaczymy jakie beda efekty
SOG DLA MNIE

kliknij w prawy dolny rog mojej wypowiedzi.
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
...
Napisał(a)
Efedryna zawarta w Thermie dziala pobudzająco na uklad nerwowy. Ze spać się nie chce to przez kofeine. A to czy będziesz się uczył czy nie zależy od ciebie, i czy uda Ci się wysiedzieć pare godzin z ksiażką. Ja osobiscie mam kłopoty, drżenie rąk, nadpobudliwość itp.
Ronnie
There can by only one !!!!
Ronnie
Strengh and honor.
Doradca Incognito.
...
Napisał(a)
Wlasnie ta nadpobudliwosc i takie rozkojarzenie moze byc tu najwiekszym klopotem.
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "Trening"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "Trening"
----------------------------
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
...
Napisał(a)
Ja się musze dobrze skatować na silowni, żeby później móc spokojnie zasiąść do nauki.
Ronnie
Ronnie
Strengh and honor.
Doradca Incognito.
...
Napisał(a)
a jak ja sie porzadnie skatuje, to nawet TP nie pomaga i zasypiam wczesniej niz zamierzam

Polecane artykuły