SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Testosteron wolny a shgb

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 97

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

36

Waga

85

Wzrost

178

Obwód ramienia

43

Obwód klatki

127

Obwód uda

61

Obwód talii

85

Staż na siłowni

Ok 10 lat

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Obecnie Low Carb 50g w 2,5g bialko, reszta tluszcze

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Pierwszy cykl w wieku 34lat,Test cypio, test cypio+bold, test +deka+meta, prop+bold+master,

Opisz swój plan treningowy

Taki nietypowy split bo 2 razy w tyg nogi sa

Cel cyklu

Redukcja

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Obecnie leci cyp+bold+wino+oxa+provi

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

ok 8%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Bardo dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

Nie

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 77 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 626
Witam
Ostatnio zrobilem badania test wolny, shgb i inne hormony i wyszedl mi test w kosmosie a shgb poniżej normy.
Jest sie czym martwić?
Nie można wstawiać zdjęć z wynikami?Bo usunięto mi


Zmieniony przez - Miesko22 w dniu 2019-06-11 09:59:53
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 102 Wiek 25 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 34973
Zdecydowanie jest się czym cieszyć, a nie martwić. Mniej androgenów związanych z SHGB, dużo testosteronu zdolnego do wiązania.. Idealne warunki do hipertrofii. Połowa z tego co bierzesz będzie poziom shgb obniżać.


Zmieniony przez - Binaural w dniu 2019-06-11 10:18:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 77 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 626
Dodam że wcześniej był rekomp, lecial one rip + bold i tez juz shgb bylo poniżej normy, ale provi chyba obniżył mi bardziej jeszcze bo wtedy bylo ponad 11 a teraz ponad 7
Dzięki


Progesteron 1,38 ng/mL
Faza folikularna : 0.2 - 1.5 -
Środek cyklu : 0.8 - 3.0 -
Faza lutealna : 1.7 - 27.0 -
Postmenopauza : 0.1 - 0.8 -
Estradiol 37,58 0 - 62 pg/mL
Prolaktyna - 10,60 3,0 - 25,0 ng/mL
Testosteron wolny >100,0 1,00 - 28,28 pg/mL
SHBG 7,90˅ 13,50-71-40 nmol/L





Zmieniony przez - Miesko22 w dniu 2019-06-11 12:37:12

Zmieniony przez - Miesko22 w dniu 2019-06-11 20:44:45

Zmieniony przez - Miesko22 w dniu 2019-06-11 20:45:21

Zmieniony przez - Miesko22 w dniu 2019-06-11 20:46:44
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy cykl testosteron enanthate solo

MenS