To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Testosteron - nadcisnienie

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 219

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 28 dni Przeczytanych tematów 12
Cześć, chciałbym wejść na TRT 250 co 3-4 dni, ale mam nadciśnienie, które leczę. Ciśnienie bez leków 140/80, ciśnienie z polpril 5mg 115/70/80 i tutaj moje pytanie. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć ile mniej więcej TRT podnosi ciśnienie? Aktualnie przebywam za granicą i napewno to skonsultuje z moim lekarzem jak i kardiologiem, chociaż ze sercem wszystko gra. Mam 25 lat, nadciśnienie genetyczne
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12531 Napisanych postów 162194 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242224
witaj.
Przede wszystkim pamiętaj, że niniejsza wypowiedź ma wyłącznie charakter informacyjny i edukacyjny. Nie jest to porada medyczna, nie stanowi diagnozy ani zalecenia terapeutycznego. Wszelkie decyzje dotyczące Twojego zdrowia powinny być podejmowane wyłącznie po konsultacji z wykwalifikowanym lekarzem lub innym pracownikiem służby zdrowia. Nigdy nie lekceważ profesjonalnej porady medycznej ani nie opóźniaj jej uzyskania z powodu informacji przeczytanych w Internecie. Autorzy i wydawca tej platformy nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wynikające z wykorzystania informacji zawartych w tej treści.

nie da sie odp na tego typu pytanie, bo cisnienie krwi zalezy od wielu czynnikow, dodatek testosteronu (przepisanego przez lekarza w formie trt) niekoniecznie bedzie podnosil cisnienie krwi, a bardzej bym sie martwil tym, ze moze zrobic to niekontrolowany poziom estradiolu;)
tym bardziej jezeli jestes obencie na leczeniu farmakologicznym, to przy dawkach terapeutycznych, leczniczych nie powinno byc problemu, ale wiecej szczegolow napewno powie Ci lekarz

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rekrutacja PSG w Radomiu

Następny temat

Masa - redukcja

collarose
Polecane artykuły