...
Napisał(a)
Siemanko jadę Cypionat solo chce polecieć tak rok 300mg co 5dni, potem ewentualnie co 4 dni 300mg, wszystko jest okej po 12 tygodniach przybiłem HCG 5000j podzielone na 2 strzały teraz mam w planach robić takie strzały HCG co 8tyg, ogólnie nie odczuwam skutków ubocznych, czuję się rewelacyjnie libido zwariowane, masa idzie w górę, lecz na 8 tygodni chce dodać Metanabol 120tab i teraz pytanie czy po odstawieniu wszystko spada? (Nigdy nie brałem więc pytanie do osób co brały) po cyklu mety listek Clamidu chyba wystarczy? Dawkowanie chciałem zrobić na zasadzie 1 tab przed treningiem i 1 po, wychodzi 2tab dziennie co daje po 8 tygodniach jakieś 120 tab, kolejna sprawa jak dawkować Clamid po takim cyklu ? Przypominam że cały czas lecę Cypionat i dlatego pytanie jakie będą spadki po mecie ponieważ myślę że jak cały czas i tak będę na Cypku to powinien zminimalizować spadki ? Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To co będzie za rok to będzie za rok. Jak test robi to zostań przy teście solo i tak ciągnij.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
1. Jeśli dodasz metę, a wcześniej, później i w trakcie brania metanabolu bierzesz testosteron to odblok robisz dopiero jak schodzisz z testosteronu. Podczas cyklu nie beirz clomidu.
2. A w ogóle to olej ten metanabol, nie bierz tego.
3. Rok czasu na 1 cyklu?? to przesada. 16 tyg na 1 cykl to już sporo, po tym odblok!
2. A w ogóle to olej ten metanabol, nie bierz tego.
3. Rok czasu na 1 cyklu?? to przesada. 16 tyg na 1 cykl to już sporo, po tym odblok!
...
Napisał(a)
Dawki są raczej małe, znajomy tak ciśnie już 2 rok i będzie schodził na odblok, przy takich dawkach i hcg co 8 tygodni nie powinno być raczej problemu, tym bardziej że według Mnie im masa jest dłużej budowana tym jest lepszej jakości :P
...
Napisał(a)
Mój cel to 80-85kg, wątpię bym dobił to w niecały miesiąc jak bym miał być na cyklu te 16 tyg ;/
...
Napisał(a)
Młody, narwany, nie przemówisz. Jak jesteś najedzony po korek dopychasz się jeszcze bo najesz się więcej i będzie Ci lepiej..? Nie. Leicsz towar, towar robi to tego się trzymaj. Na kombinacje będzie czas, masz czas na to.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
obwód ramienia 37 i roczny cykl wali.. Dla mnie 9 miesięcy to już było bardzo długo....
...
Napisał(a)
Mnie cykl nie męczy wręcz przeciwnie, czuję się na nim o wiele lepiej, tym bardziej że z natury miałem niedobór testosteronu :P
...
Napisał(a)
MpcrafixMnie cykl nie męczy wręcz przeciwnie, czuję się na nim o wiele lepiej, tym bardziej że z natury miałem niedobór testosteronu :P
Wrzuć tu wyniki swojego testa.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Polecane artykuły