SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Test E solo, wysoki estro

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 85

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 104
Dzień dobry!

Od czterech i pół tygodnia przyjmuję test e 500/week. Cykl domyślnie ma trwać 10 tygodni.
Przed cyklem moje wyniki wyglądały następująco:

Estradiol (s)34,2 pg/ml11,3 - 43,2
PRL (Prolaktyna)173 uIU/ml86 - 324

Wczoraj, niespełna w połowie cyklu postanowiłem zbadać się jeszcze raz wyniki są następujące

Estradiol - 110,00 pg/ml 11,30-43,20
Prolaktyna - 25,20 ng/ml 4,04-15,20

Mimo tego że nie odczuwam żadnych negatywnych skutków ubocznych bardzo mnie niepokoi ten wynik estradiolu. Jako że jest to mój pierwszy cykl chciałbym zapytać jak powinienem dalej z tym postępować. próbować samemu go obniżyć, jeżeli tak to jaki środek byłby w tym przypadku najbardziej optymalny? Czy może od razu kontaktować się z endokrynologiem czy może poczekać do końca cyklu i zbadać jeszcze raz po pct?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 104
Dodam jeszcze że środki które mam na ten moment dostępne to Nolvadex i Clomid
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 26 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 104
WIEK: 25
2. WAGA: 85
3. WZROST: 190
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata
6. DIETA:
-białko: 280g
-węglowodany: 100g
-tłuszcz: 300g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: nsuns 5days
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 100
-martwy ciąg: 160
-przysiad: 110
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
Bardziej martwił bym się prolaktyna
Załatw jakieś exe lub ari na estro
Oraz 1-2 tab cabaseru na prolke
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

zmiana estrow testosteronu

MenS