Pogratulować wyników. Widać wyraźny progres a przecież 30 dni w tym sporcie to tyle co nic. Plecy, klatka, i ogólnie sylwetka bardziej wyrazista (ostatnie foto). I test bardzo dobrze prowadzony, wszystko tak jak trzeba. Elegancko!
...
Napisał(a)
znowu zagramanica?
Pogratulować wyników. Widać wyraźny progres a przecież 30 dni w tym sporcie to tyle co nic. Plecy, klatka, i ogólnie sylwetka bardziej wyrazista (ostatnie foto). I test bardzo dobrze prowadzony, wszystko tak jak trzeba. Elegancko!
...
Napisał(a)
to poukladaj odrazu po przylocie na miejsce szkoda tracic !!!!!!! powodzenia bo po tym co napisales to nie jest wyjazd na urlop chwilowy tylko na znacznie dluzej
...
Napisał(a)
Szkoda, że nagle takie zmiany w życiu nieplanowane, ale niestety tak czasem bywa. Zrobiłeś kawał dobrej roboty! Nie odpuszczaj, staraj się dalej robić to co lubisz w takim stopniu jak to tylko możliwe. Widać u Ciebie pasję 

...
Napisał(a)
czsami sa to zmiany na lepsze ... mysle ze jak to widac to zostanie ...
prosatan ja kiedys tez tak wyjechalem nawet przez okres pobytu nie trenowalem a jak wrocilem spelnilem swoje marzenie czyli start w zawodach
wiec jakos koledze sie ulozy... napewno jak dlugo tam bedzie bedzie trenowal .. ja tylko 7 miesiecy tam siedzialem
prosatan ja kiedys tez tak wyjechalem nawet przez okres pobytu nie trenowalem a jak wrocilem spelnilem swoje marzenie czyli start w zawodach

Poprzedni temat
Test Black Devil by ProSatan - dziennik treningowy
Następny temat
Test Black Devil by Sopel_x - dziennik treningowy...
Polecane artykuły