Szacuny
51
Napisanych postów
3745
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13799
Zważywszy na to, że różne tematy (np. M.... kontra reszta SFD-)
przeniosły się na większość tematów gdzie warto jednak dodawać kreatywne wypowiedzi proponuję przenieść wszystkie inne nasze luźne pogawędki tutaj
Zatem bawmy się, śmiejmy, płaczmy- co tylko przyjdzie do głowy
Z nowym rokiem zaczynamy!!!!
Zmieniony przez - Marcin4_ w dniu 2011-01-01 18:08:20
Zmieniony przez - Marcin4_ w dniu 2011-01-01 22:01:26
Szacuny
7
Napisanych postów
1442
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8283
Marcinie, skoro jestesmy juz w luznych tematach.
To kolejne podanie mnie jako przykladu w "smiesznej" formie, spowoduje niebawem iz dostaniesz mocnego Parola w firmie jak Cie spotkam.
Dziekuje i milego.
P.S.
Chyba Marcinie wyjechales wypoczywac, a nie siedziec na forum.
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
Szacuny
51
Napisanych postów
3745
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13799
Michale to było tylko nawiązanie do różnych wypowiedzi w Twoim kierunku w naszym dziale i prośba o przeniesienie ich tutaj lub zaniechanie jak widzisz poskutkowało i zarówno p. Olimpia i p. Krac już tu są.
Poprostu wychodzi na to że jesteś na tyle barwną i ciekawą postacią firmy Progress dla tego wiele osób tu zagląda dzieki Tobie.
Ja obiajam się jeszcze do jutro a potem sędziuje mecze więc odwiedzam również forum.
Wiem również, że już za mną tęsknisz (ciekawe dlaczego?? hmm to na pewno nie fakt iż w Szwecji mają tak pyszne czekolady)
na pewno nie zapomnę o Tobie
Ps. Już poprawiłem żeby nie było
Zmieniony przez - Marcin4_ w dniu 2011-01-01 22:02:22
Szacuny
7
Napisanych postów
1442
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8283
Tak bez parolka sie nie obejdzie :)
Jestem teraz zaspokojony, poniewaz skrot myslowy, ktorego uzyles na wstepie moze odnosic sie takze do kogos innego Jestem pelen radosci
Czekam na Ciebie bo w firmie zimno sie zrobilo Zatem bede potrzebowac Twojej pomocy. he he...
Pozdro
P.S.
Krac... Zawiodlem sie Ale moze uda sie nastepnym razem
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
Szacuny
51
Napisanych postów
3745
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
13799
o 6 brrrr własnie się przebudziłem całe szczęście cieplutko tutaj nawed na dworzu jest 0 stopni aż miło mam nadzieje, że w Polsce też już cieplej - Jak ja nieznoszę zimy!!!
Michale a Ty co w niedziele do pracy pobiegłeś???
Nie ma to jak solidny pracownik Nie chcę nic mówić ale w firmową wnękę (Michał wie o co biega)
najszybciej to jednak Ty się zmieścisz