03:00 - śniadanie
Jogurt naturalny 2% (95 g)
Chleb żytni razowy (230 g)
Rzodkiewka (190 g)
Jajo kurze całe (6 szt.)
08:00 - II śniadanie
Ryż Parboiled Sonko (135 g)
Jabłko (235 g)
Kiwi (105 g)
Serek twarogowy ziarnisty (tzw. wiejski) (255 g)
Wiórki kokosowe (17 g)
13:30 - obiad
Pomidor (200 g)
Cebula (50 g)
Majonez Lekki HELLMANNS (8 g)
Ryż Parboiled Sonko (155 g)
Jogurt naturalny 2% (80 g)
Noga (udo) kurczaka (340 g)
18:30 - kolacja
Ser twarogowy półtłusty (355 g)
Rzodkiewka (125 g)
Ogórek (90 g)
Pomidor (180 g)
Chleb żytni razowy (215 g)