SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1163

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 291
Witam
Jak najlepiej ugotować kurczaka? W garnku czy wlać wodę na patelnię? Ile czasu gotować? Czy wrzucić kurczaka od razu, czy jak się woda zagotuje? Czy mozna dodać kostkę bulionową na poprawę smaku?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 373 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6935
Ja preferuję gotować w garnku i wrzucać kurczaka na gotująca wodę,aby kurczak nie stracił swoich wartości odżywczych - gotować ok. 15 min. Można dodać kostkę bulionową ale licz się z tym że to chemia. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1414 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 19755
ja od roku robię pierś z kurczaka tak: kroję w kosteczkę, dodaję cebulę też w kostkę, do tego trochę czosnku, papryka w proszku ostra i słodka, trochę curry i trochę musztardy i wrzucam wszystko do garka wlewając na dno troszkę wody (z 2-3 łyżki) i duszę pod przykryciem od czasu do czasu mieszając. to jest moja ulubiona opcja :) oczywiście za każdym razem zmieniam dodatki, czasem daję pieprzu cayenne, czasem majeranku, czasem przyprawa do grilla żeby za każdym razem mieć inny smak :) dusić do czasu aż woda całkiem wyparuje
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

potrzebuje diety

Następny temat

dieta IF (lg)

WHEY premium