Nie ma kasy nie ma masy.
...
Napisał(a)
Ja mam takie pytanie jak gotuje sobie na parze to jakie przysprawy dodac do wody zeby piers miala lepszy smak
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ja dodaje oregano i kminek i nieraz jak mam chec to dodam chili dla poprawy smaku tylko ze to ja posypuje te przyprawy na piers conajmniej godzine przed gotowaniem, pozniej wkladam do lodowki by to jako tako przeszlo a pozniej to juz leci :) ale co kto lubi :)
...
Napisał(a)
King - możesz dodać naprawdę wszystko , tylko tak jak kolega wyżej napisał, najpierw musisz zamarynować, i potem dopiero możesz wrzucić na parę.Z tym że jeśli dusisz w garnku to dużo tej przyprawy zejdzie i zostanie wylana wrac z wodą, więcej jej zachowasz jeśli będziesz gotował w maszynie.Wychodzę z założenia że jeśli gotuję na parze to głównie warzywa a jeśli pierś to na sucho bez przypraw.Z dodatkami wolę zdecydowanie smażyć na PAMie ew kropli oliwy rozprowadzonej po patelni i tyle... :)
Zmieniony przez - ransoft w dniu 2013-05-11 23:39:39
Zmieniony przez - ransoft w dniu 2013-05-11 23:39:39
W Puerto Rico to się działo,
w pięknej wiosce na Macao
pili drinki, jedli lody,
ona stara, a on młody,
do basenu, jak skakała,
wodę du*ą wychlapała.
...
Napisał(a)
jesli chodzi o gotowanie na parze ja robie tak kupuje 2 kg fileta robie marynate do niej odstawiam na 48h do lodowki pozniej zamrazam i po wyjeciu mam pysznego kurczaka z parowaru
carpie diem
Polecane artykuły