SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

gotowanie na parze

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 776

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 86 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 480
Ja mam takie pytanie jak gotuje sobie na parze to jakie przysprawy dodac do wody zeby piers miala lepszy smak

Nie ma kasy nie ma masy.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 160 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 23789
mozesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3321 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7967
ja dodaje oregano i kminek i nieraz jak mam chec to dodam chili dla poprawy smaku tylko ze to ja posypuje te przyprawy na piers conajmniej godzine przed gotowaniem, pozniej wkladam do lodowki by to jako tako przeszlo a pozniej to juz leci :) ale co kto lubi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 88 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5503
King - możesz dodać naprawdę wszystko , tylko tak jak kolega wyżej napisał, najpierw musisz zamarynować, i potem dopiero możesz wrzucić na parę.Z tym że jeśli dusisz w garnku to dużo tej przyprawy zejdzie i zostanie wylana wrac z wodą, więcej jej zachowasz jeśli będziesz gotował w maszynie.Wychodzę z założenia że jeśli gotuję na parze to głównie warzywa a jeśli pierś to na sucho bez przypraw.Z dodatkami wolę zdecydowanie smażyć na PAMie ew kropli oliwy rozprowadzonej po patelni i tyle... :)


Zmieniony przez - ransoft w dniu 2013-05-11 23:39:39

W Puerto Rico to się działo,
w pięknej wiosce na Macao
pili drinki, jedli lody,
ona stara, a on młody,
do basenu, jak skakała,
wodę du*ą wychlapała.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 590
jesli chodzi o gotowanie na parze ja robie tak kupuje 2 kg fileta robie marynate do niej odstawiam na 48h do lodowki pozniej zamrazam i po wyjeciu mam pysznego kurczaka z parowaru

carpie diem

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DIETA dla początkującego :)

Następny temat

Dieta na masę do oceny.

WHEY premium