Mam pytanie dotyczące majonezu.
Odkąd pracuję na kopalni, w jakby to powiedzieć, dosyć specyficznym gronie ludzi, do pracy zabiegam chleb graham zamiast pojemników z kaszą (ryżem) z mięsem (rybą)- (jeśli można dzisiaj piekarnią odnośnie składu) najczęściej z pastą makrelowo - jajeczną (choć czasami zamiast makreli mixuje mięso kuraka etc.).
Żeby chleb nie był zbyt suchy smaruje delikatnie keczupem.]
Odkąd jednak zdrowo żyję, unikam majonezu.
Czytając jednak skład majonez nie dosyć że nie jest nie zdrowy, to nawet warto dodać go do menu.
Co o tym myślicie?
Używacie majonezu?
Czytałem skład dobrego jakościowo gdzie była podana nawet dawka kwasów omega3.
Myślę, że zdrowiej "przejechać" chleb majonezem niż keczupem, jak myślicie?
Pozdrawiam!
Zmieniony przez - tomaszS w dniu 2013-03-08 11:34:14
http://www.sfd.pl/tomaszS/_Dziennik_treningowy.-t880903.html DZIENNIK (zapraszam!)
http://www.sfd.pl/Schudłem!!_:_Nowe_fotki_str_4_i_8-t456674.html <- moje historia - fotki.