Zdecydowałem się jednak na splita.
Poprawiłem trochę plan poprzedni który podałem.Proszę o opinie.
Pozdrawiam,LordonEye.
PONIEDZIAŁEK
KLATKA
Wyciskanie na ławce płaskiej 12/10/8/8
Wyciskanie sztangielek na skosie dodatnim 12/10/8/8
Rozpiętki 12/10/8/8
Krzyżowanie linek wyciągu dolnego w bramie 4 x 10
PRZEDRAMIE
Zwijanie sztangielki 3 x - do uczucia pieczenia.
Uginanie ramion z hantlami uchwytem „młotkowym” 3 x 10 + do uczucia pieczenia.
WTOREK
PLECY
Wiosłowanie sztangielką 12/10/8/8
Ściąganie górnego wyciągu do klatki 12/10/8/8
Ściąganie górnego wyciągu do karku 12/10/10
Przyciąganie do brzucha 12/10/8
"Kaptury" - Unoszenie hantli 3 x - do uczucia pieczenia.
BRZUCH
UNOSZENIE NÓG W LEŻENIU NA SKOŚNEJ ŁAWCE 3 x 10
UNOSZENIE NÓG W PODPORZE 3 x 10
SKŁONY TUŁOWIA Z LINKĄ WYCIĄGU 3 x 10
CZWARTEK
BARKI
Wyciskanie sztangi sprzed klatki stojąc 12/10/8/8
Wyciskanie hantli nad głowę siedząc z supinacją 12/10/8/8
Podciąganie sztangi do brody 2 x 10
Unoszenie ramion ze sztangielkami bokiem w górę 2 x 10
BICEPS
Uginanie przedramion ze sztangielką na modlitewniku podchywtem 10/8/6
UGINANIE PRZEDRAMION, STOJĄC Z GRYFEM ŁAMANYM TRZYMANYM PODCHWYTEM 10/8/6
Uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc z supinacją 10/8/6
PIĄTEK
TRICEPS
Pompki na poręczach 12/12/12 - bez obciążenia.
Francuskie wyciskanie sztangi łamanej siedząc 12/10/8/6
ściąganie Drążka Linki Wyciągu Górnego 12/10/8
NOGI
Przysiady 12/10/8/6
Uginanie podudzi na stacji 12/10/8/6
Prostowanie na stacji 12/10/8/6
Suwnica - łydki 4 x do momentu pieczenia.