Szacuny
15
Napisanych postów
1551
Wiek
32 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8809
Tak jak piszesz - gotujesz rano i trzymasz w lodówce ugotowane.
Ja osobiście surowe piersi panieruje w przyprawie do kurczaka (curry, kurkuma itp.) i trzymam w panierce, a jak przychodzi do jedzenia to wrzucam na teflon i mam ciepłe i gotowe.
Szacuny
11148
Napisanych postów
51563
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kiedy mam uczelnie, gotuje dzien wczesniej wieczorem, wylewam wode po gotowanu, czekam az ostygną, przekładam na miske, miske zawijam w torebke foliowa i do lodówki. Pare razy mi się zdażyło zapomniec i zostawic w garnku na noc - nie zycze nikomu jedzenia takiego kurczaka, zimnego i zeschnietego %)
Jak mam dzien wolny, gotuje rano i lezy zazwyczaj cały dzien.
Zmieniony przez - pavveeel w dniu 2010-09-02 13:14:12
Szacuny
31
Napisanych postów
3159
Wiek
37 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
25123
ja gotowałem codziennie kazdy posilek osobno ale niestety wykonczylo mnie to.
2 sposoby:
- kupujesz 20 kilo kurczaka, siadasz 3 godziny zeby go skroic, powazyc, popakowac i do zamrazalki, pozniej tylko wyjmujesz co 3h i do gara
- codziennie robisz jedzenie wieczorem lub z rana na cały dzien...ja akurat mam czas więc robie rano wszystkie 6 posiłków (dopiero zaczynam tak robic). Zajmuje mi to z godzinkę z rana.
Szacuny
7
Napisanych postów
3317
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12722
ja kupuje raz na tydzien wszystko, porcjuje i zamrazam mieso i ryby(te kupuje juz mrozone) a potem wieczorem przygotowuje na nastepny dzien caly - zajmuje to 30, max 40 minut
i to jest najlepsze wyjscie imo