SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Omlety

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 8692

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 400 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13432
PS jezeli dodajecie oliwe to lepiej dodac ja do masy przed smazeniem a usmazyc na lyzce oliwy bo jak jest jej wiecej jak 10g to wszystko zostaje na patelni jak placek sie zetnie, i najlepiej jest nie przegrzewac oliwy mase wlac jak juz zacznie unosic sie zapach oliwy zeby zabardzo sie nie rozgrzala, smazymy tylko na patelni teflonowej inaczej go nie przewrocicie po krotkiej chwili drastycznie zmniejszamy ogien pod patelnia inaczej sie spali w 100% i tak sobie dochodzi na malym ogniu kilkanascie minut, najlepiej jest go zsunac na talerz i z talerza wrzucic na druga strone na patelnie zeby sie nie zlamal :)

lekarstwo od trucizny różni tylko dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 400 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13432
dodajesz to co sobie wyliczysz w diecie mozesz dodac co chcesz wedlug smaku:) ostatnio zaczalem dodawac siemie lniane i otreby owsiane zeby uzupelnic diete w blonnik i zmniejszyc indeks glikemiczny bo platki gorskie jako ze sa przetworzone (prazone) maja wyzszy ig a jestem teraz na redukcji to chce miec produkty o niskim ig, jak bylem na masie to dodawalem banany wtedy byl smaczniejszy :)

lekarstwo od trucizny różni tylko dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51562 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A ten placek Ci bardziej kruchy wychodzi, czy taki mięki i puszysty ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 400 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13432
dodaje okolo 170ml wody ale moze to byc tez sok lub mleko co lepiej Ci smakuje bez plynu to jest nie jadalne i platki dobrze nie namiekna samymi bialkami :) Kiedys ubijalem bialka mikserem ale do dupy mi sie to wydawalo bo piana byla za sztywnai ten placek wydawal sie mniej smaczny podczas jedzenia:) Teraz ubijam trzepaczka tylko troche zeby rozmacic bialka potem dodaje platki, siemie, otreby, kakao , dwa zoltka( poniewaz maja duzo bialka i nie musze dodawac 10bialek jaj a 6) i dolewam wody, na poczatku wydaje sie byc bardzo zadki ale po kilkunastu minutach masa gestnieje platki nasiakaja tym plynem i mozna smazyc smialo

lekarstwo od trucizny różni tylko dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 400 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13432
to jaki bedzie kruchy czy wilgotny zalezy od tego ile wody wlejesz i jak dlugo bedziesz go trzymal na patelni i czy bedziesz go trzymal na patelni pod przykrywka czy bez(wtedy woda odparuje) tylko pamietajcie maly ogien inaczej sie spali. Ja lubie jak jest wilgotny bo rano przy jedzeniu taki8ego suchara to miele go w ustach pol minuty zanim polkne a taki wilgotny lepiej sie w ustach formuje :) I jedzenie takiego suchara zajmuje 20 minut a wilgotnego 10:)

lekarstwo od trucizny różni tylko dawka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 925 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13211
studensky apotym Twoimprzepisie tonie ma zadnych rewolucji w zoladku;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51562 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Niby dlaczego mają być rewolucje w zołądku, co Ci tutaj w tym moim placku nie pasuje ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Powiedzcie co o tym sądzicie. PROSZE!!!

Następny temat

14 lat, 170 cm wzrostu, 58 kg,,, chudy

WHEY premium