No i wyszlo mi coś takiego:
1.
Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu 200g LEPIEJ SPRAWDZALY BY SIE PLATKI OWSIANE.
Orzechy włoskie 10g
2 Jaja kurze całe 120g
OK.
razem B22g T18g W11g 289kcal
2. posilem w szkole...dlatego taki wybrałem
Chleb żytni pełnoziarnisty 60g
Makrela wędzona 100g STAWIAJ NA SWIEZE RYBY, MAKRELA OK, ALE STAWIAJ SPORO CZESCIEJ NA SWIEZE RYBY(PANGA/ŁOSOŚ ITP..)
razem B25g T17g W29g 363kcal
DODAJ WAZRYWA!
3.
przed treningiem
Ryż brązowy 100g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150g
razem B39g T4g W68g 471kcal
4.po traingu
WPC 30g
Wafle ryżowe 65g ZBEDNE/DAJ NORMLANY RYZ
razem B28g T4g W50g 340kcal
5.
Tuńczyk w wodzie 120g TA SAMA SYTUACJA CO WYZEJ, TUNCZYK OK ALE STAWIAJ NA SWIEZE RYBKI.
Białko jaja kurzego 100g
Oliwa z oliwek 15g
Owoc
razem B36g T17g W1+owoc 297kcal
OK.
6.
Ser twarogowy półtłusty 150g
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 100g ZBEDNY. PRZED SNEM SAM TWAROG JEST OK.
razem B32g T9g W12g 260kcal
Łącznie B182g T67g W170g 2019kcal
Założenia B205g T82g W164g 2100kcal-> wiec nie jest idealnie... coś należalo by zmienić? DODAJ TLUSZCZY NP.WIECEJ ORZECHOW WLOSKICH/OLIWE DO 2SNIADANIA I BEDZIE OK.
prosze o propozycje
pozdr.
PROPORCJE TLUSZCY TO 1/1/1 LUB 1/2/1 NASYCONE/JEDNONIENASYCONE/WIELONIENASYCONE , WIEC I NA TO ZWROC UWAGE.
DORZUC SPORO WARZYW DO DIETY, DAJ NA SANIDANIE PLATKI OWSIANE, TAK ABY BILANS SIE ZGADZAL, OGOLNEI ZARYS OK.
POZDRAWIAM