SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wołowina jak pichcic ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4276

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 513 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 47481
potrzebuje szybkich łatwych przepisów jak przygpotowac wołowinę ? lepiej gotowac czy smaczyc lub tez wrzucic do piekarnika ?jak długo ? zalezy mi na czasie poniewaz od razu po treningu chciałbym spozywac
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 537 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5255
W pierwszej kolejności gotuj , potem piecz ,a smażenie to ostateczność.Co do przepisów to masz ciekawy post dotyczący przepisów na tym forum - poszukaj na pewno coś się znajdzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1595 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38302
ja robię tak. mam duży kawał czystej wołowiny robię z tego rosół.

potem gotuję ryż lub makaron i jem z rosołem i wołowiną... smakuje super.

Zmieniony przez - shrewd2 w dniu 2007-11-09 21:49:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42644
gotuj/paruj/griluj/piecz na koncu smaz

Generalnie wolowina dosyc dlugo sie robi, ja osobiscie gotowalem, dodalwalem najpierw sporo przyptraw ulubione np. sol,pieprz,ziola prowansalskie, dosc dlugo gotowalem, potem po wyjeciu znowu odrobina soli,oregano i jest ok.

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 81617
Najlepsza wolowina jest duszona w szybkowaze. Troche to trwa - ok 45 min. Ale jest banalnie proste do przyrzadzenia.

- smazysz cebule (ilosc wg uznania)
- podsmazasz wolowine

wrzucasz do szybko wara. Dolewasz wody. Dodajesz sol, pieprz. I czekasz az sie zrobi.

Mozna dodawac takze por, czosnek, grzyby. Wedle uznania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 115 Napisanych postów 11455 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 83143
Mięso tylko smazone jak dla mnie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Thermal Pro Evolution?

Następny temat

Dieta dla "trudnego" człowieka;)

WHEY premium