Szacuny
73
Napisanych postów
5491
Wiek
42 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
48118
osobiscie przygotowywuję piersi z kurczaka na Cyklo Jecie ( piecze za pomocą gorącego powietrza - czyli bez tłuszczu ) i znalazłem taką panierkę firmy KAMIS - chrupiący kurczak...
spece prosze się wypowiedzieć na jej temat:
panier pszenny, białko jaja, mąka sojowa, mąka gryczana, stabilizator, modyfikowana skrobia kukurydziana E-1420, warzywa(?) i zioła, przyprawy korzenne, odtłuszczone mleko w proszku, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu
czy taką panierke można stosować przy diecie redukcyjnej bo nadaję kurczaczkowi super charakter... nie smaże na tłuszczu wiec wydajęmi się że tak panierka nie powinna w zanczący sposób wpłynąc na moją diete... ... prosze o opinię
Szacuny
5
Napisanych postów
612
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7379
ja teraz redukuje tluszczyk, i jem sporo kurczaakow/innym mies i uzywam przypraw typu Texal Grill, Grill, Mexican Grill itd :) sypie tego nawet sporo, ogolnie przyprawy wplytwaja na trawienie, wiadomo ze im bardeziej przyrawisz tym ciezej strawisz :)Ale tak jak powiedzial poprzednik, lepiej dodac troszke proszku, niz jesc kurczaka jak w KFC pol na pol z panierka :)
".. now we got R&B cats steeling classic rap tracks.." : Cunninlynguists