Smak to wiadomo bez porównania
...
Napisał(a)
Czy będzie duża różnica pod względem sytosci albo przykładowo wartości odżywczych po przyrządzeniu np mięsa/ ziemniaków w frytkownicy beztłuszczowej zamiast np klasycznego ugotowania ziemniaków i ugotowania piersi z kurczaka?
Smak to wiadomo bez porównania
Smak to wiadomo bez porównania
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Raczej nie powinno tu być dużych różnic
1
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Będzie różnica, chociażby taka, że piekąc mięso, czy ziemniaki ubywa z nich sporo wody. Przez to objętość ich zmniejsza się dość znacznie. Wystarczy upiec sobie 1 kilogram szybko wieprzowej. Jak później nakładasz np. 1/4, czyli 250 gramów (przed obróbką), to masz zaledwie kawałeczek. Jak dla dziecka. Ciężko w ten sposób zaspokoić ochotę i najeść się. To samo dotyczy ziemniaków. Dochodzi do tego też poprawa smakowitości produktu. Większość z nas bardziej lubi pieczone ziemniaki/mięso/warzywa, niż gotowane/surowe. Ja np. bez problemu zjem 1kg frytek, a zjeść 2kg suchych ziemniaków, pewnie bym męczył i najadł się w połowie.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły