SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Oliwa z oliwek-co i jak

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5059

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Najwyraźniej jakaś oliwa felerna, gdyż mi się nigdy w życiu tak nie zdarzyło.
Może zbyt małej ilość używasz.

pudrowa35
Podobno nie powinno się podgrzewać oliwy z oliwek ale czasami mi się zdarzało smażyć na niej i nigdy nie miałam takich "przypałów" - dosłwonie :) Może to rzeczywiście wina oleju w takim razie.


Jak najbardziej można używać oliwy z oliwek do smażenia.


Zmieniony przez - dudee w dniu 2018-02-20 11:08:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Nie oznacza tego. Pod tym względem nie ma znaczenia. Oliwa może zastygnąć trzymana w lodówce, ale nie od ciepła.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bieganie przy zadymionej ulicy?

Następny temat

Dlaczego niektórym brzuch wisi a nie którym nie?

WHEY premium