Chciałbym was zapytać o kwestie mieszania smaków. Wiem że wiele osób robi takie mieszanki w jednym szejkerze, ale jakie mieszacie smaki żeby osiągnąć płyn który da się przełknąć? Węgle z reguły to ostre owoce, a białko ma bardziej "stonowany smak", więc proszę o porady dotyczące przepisu na coś dobrego. :)
...
Napisał(a)
Siemanko sportowe świry, mam zamiar włączyć do suplementacji potreningowej węglowodany, i rozrabiać wszystko według przepisu: Odżywka białkowa + Węgle + kreatyna(bez smaku)
Chciałbym was zapytać o kwestie mieszania smaków. Wiem że wiele osób robi takie mieszanki w jednym szejkerze, ale jakie mieszacie smaki żeby osiągnąć płyn który da się przełknąć? Węgle z reguły to ostre owoce, a białko ma bardziej "stonowany smak", więc proszę o porady dotyczące przepisu na coś dobrego. :)
Chciałbym was zapytać o kwestie mieszania smaków. Wiem że wiele osób robi takie mieszanki w jednym szejkerze, ale jakie mieszacie smaki żeby osiągnąć płyn który da się przełknąć? Węgle z reguły to ostre owoce, a białko ma bardziej "stonowany smak", więc proszę o porady dotyczące przepisu na coś dobrego. :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ja dla mnie polaczenie carbo i wpc smakuje nieco mdlo, ma posmak jakby mydla
ale zdecydowanie celowalbym w carbo bezsmakowe, a smakowe wpc lub oba preparaty bez smaku
ale zdecydowanie celowalbym w carbo bezsmakowe, a smakowe wpc lub oba preparaty bez smaku
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
Poprzedni temat
Jak dawkować suple.
Polecane artykuły