...
Napisał(a)
I pytanie czy spaghetti mogę jeść ? Czy takie ze słoików sosy były by ok :>?
...
Napisał(a)
aniach33I pytanie czy spaghetti mogę jeść ? Czy takie ze słoików sosy były by ok :>?
Sosy lepiej zrobić samemu.
Spaghetti z mąki razowej też można dostać.
Raczej mniej nabiału - tu naprawdę najlepszym wyborem jest twaróg (nie chudy). Panier raczej tnij. Na czym smażysz? Oliwa z oliwek to kiepski wybór. Za to do sałatek jak najbardziej. Do smażenia nadają się tłuszcze które nie ulegają degradacji w wysokich temperaturach - masło klarowane, olej kokosowy, ba - smalec też może jak najbardziej być. Chociaż oliwa z oliwek rafinowana na wysoki punkt dymienia - nie polecam jej używania.
1
Poprzedni temat
Fit do 40-stki... kosa1103 never give up
Następny temat
Spalacz tłuszczu: Alpha CUTS Femme
Polecane artykuły