Wiek : 24
Waga : 103
Wzrost : 188
Obwód klatki : 114
Obwód ramienia : 46
Obwód talii : 99
Obwód uda : 66
Obwód łydki : 45
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 9% (tak pokazała waga na silownii, lecz ten wynik jest wątpliwy)
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : min. 4x w tygodniu siłownia - cardio po treningu siłowym 40minut
Odżywianie : dieta około btw 3.0/1/3.4
Cel : rzeźba
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : -
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, cardio na silownii
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : bcaa, przedtreningówka (bez kreatyny), spalacz, odżywka białkowa, vitargo, SAA
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : brak
Witam,
Mam już 4 letni staż na siłownii, lecz dopiero od początku tego roku postanowiłem, że zabiorę się na poważnie (dieta) no i wygląda to następująco.
Celem jest rzeżba/ redukcja. Jako, że mam już jakies doświadczenie w tej dziedzinie napisze pokolei jak mniej więcej wygląda rozkład moich składników w mojej diecie. Ogólnie z dnia na dzień za bardzo ona się nie różni (mi to nie przeszkadza), lecz chciałbym aby moglibyście ewentualnie zweryfikować to co napisze i cos doradzić.
Poniżej zamieszczam jadłospis. Można powiedzięć, że tego się trzymam, jak mam ochotę na coś innego staram się to zrobić tak,aby makro posiłku było takie same. Zero przetworzonego jedzenia i oczywiście warzywa w posiłkach są o których nie wspomniałem, nie wliczam ich również do kcal.
Godziny posiłków nie są stałe gdyż pracuje na 3 zmiany i sa one troszke zmienne, ale zapotrzebowanie jest takie same.
Przed treningiem stosuje przedtreningówkę i bcaa, przed aerobami również bcaa, po aerobach białko i vitargo.
Od początku stycznia waga, na której robiłem pomiary pokazywała 107 kg i 11% fat, teraz 103 kg i 9%.
Jedyny problem jaki mnie męczy to ciągle ulana sylwetka, nie jem wogóle przetworzonego jedzenia a nadal w okolicach brzucha jest opona, zreszta wymiary, które napisałem same mówią za siebie.
Proszę o zapoznanie się i ewentualne porady co by należało zmienić. Być może zmienić makro czy coś.z góry dziękuje...
Zmieniony przez - atrophex w dniu 2014-02-25 21:21:32