SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Technika przysiadów

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 351

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 65 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 765
Cześć. Jak często się wam zdarza, by nieznajoma młoda dziewczyna poprosiła was o ocenę jej przysiadów ?
Przyszedłem na siłownię, rozgrzałem się. Normalnie bym przysiady robił gdzie indziej, ale akurat było zajęte, więc umiejscowiłem się tak, że przede mną dziewczyna robiła przysiady. Jeszcze nie zacząłem ćwiczyć - dopiero zdążyłem sobie nałożyć ciężary. Wydaje mi się, że chyba zobaczyła, że nakładam 115 kg (to nic spektakularnego, no ale jakiś tam ciężar jest) i zwracając się na "ty" spytała: "Czy mógłbyś ocenić technikę?". Po tym zrobiła chyba z 6-7 przysiadów. Ja tam wielkim znawcą nie jestem, ale tak jej powiedziałem, że wg mnie wszystko raczej zrobiła dobrze - schodziła nisko, kontrolując ciężar i ogólnie przysiady były prawidłowe.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14740 Napisanych postów 53479 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402115
Nigdy się nie zdarzyło

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 105 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3539
przychodzą na wasze siłownie dziewczyny ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14740 Napisanych postów 53479 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402115
Jasne, że tak. Trenuję na sieciówce, więc proporcje kobiet do facetów są jak na wszystkich sieciówkach

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 84 Napisanych postów 282 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3610
Ja zawsze mam podejście "Ginekologiem nie jestem, ale rzucić okiem mogę"
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rozbita grupa handlowała suplementami zawierającymi narkotyki i sterydy

Następny temat

Problem z bólem nogi przy wyciskaniu na płaskiej.

WHEY premium