Czy mógłby ktoś(najlepiej z ekspertów) ocenić technikę moich ćwiczeń? Będę wrzucał ćwiczenia po kolei, pierwsze wiosłowanie hantlą:
...
Napisał(a)
Witam
Czy mógłby ktoś(najlepiej z ekspertów) ocenić technikę moich ćwiczeń? Będę wrzucał ćwiczenia po kolei, pierwsze wiosłowanie hantlą:
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. łokieć nie powinien wychodzić poza linie pleców.
2.ciężar ciągniesz ręką, a nie plecami.
3.lokiec prowadz blisko tulowia
2.ciężar ciągniesz ręką, a nie plecami.
3.lokiec prowadz blisko tulowia
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Ok spróbuje poprawić, teraz klata bo z tym jest największy problem, bo praktycznie przy ćwiczeniach jej nie czuje ;/
...
Napisał(a)
Zwiększ ciężar tych hantelek bo coś ci to za lekko idzie. Nie prostuj do końca rąk, staraj się kończyć ruch gdy łokcie masz jeszcze ugięte.
masz tiesto ?
A to w tabletkach ? :)
Pomogłem? Rozwiązałem problem ? Przyznaj SOGa :)
...
Napisał(a)
Ciężar specjalnie wzielem mniejszy zeby jak najlepiej technike pokazac
Ale jak mam pracować tymi łopatkami, troche dokładniej to opiszcie
Zmieniony przez - fighter7 w dniu 2012-11-04 08:40:19
Ale jak mam pracować tymi łopatkami, troche dokładniej to opiszcie
Zmieniony przez - fighter7 w dniu 2012-11-04 08:40:19
...
Napisał(a)
wysłałem Ci na PW link do filmiku, który powienieneś obejrzeć. Tam wszystko jest pokazane o co chodiz z łopatkami.
Po prostu je ściągasz, tak żeby nie pracowac barkami.
Po prostu je ściągasz, tak żeby nie pracowac barkami.
...
Napisał(a)
Na tych filmach nic nie widać.
I nie chodzi tutaj o jakość.Nagraj z kilku perspektyw-coś od przodu/boku.Ma cię być widać CAŁEGO.
I nie chodzi tutaj o jakość.Nagraj z kilku perspektyw-coś od przodu/boku.Ma cię być widać CAŁEGO.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Ok jutro spróbuje nagrać jeszcze raz z kilku perspektyw
Tak wgle to filmy nagrywala moja 4 letnia siostra ;P
Tak wgle to filmy nagrywala moja 4 letnia siostra ;P
...
Napisał(a)
Dzisiaj na szybko 1 filmik, starałem się bliżej trzymać łokieć i wykonywać ruch ręką nie plecami, prosze o ponowną ocenę ;)
...
Napisał(a)
wątpię żebyś czuł najszerszy przy takiej technice. Miałeś ciągnąć plecami a nie ręką
Polecane artykuły