SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemysław Górynowicz - przygotowania na sezon 2024 / 2025 / Sopot 2023 strona 1835

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3417894

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3173 Napisanych postów 4131 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 130088
Haha jakiegoś kucharza ogarnij dobrego :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5123 Napisanych postów 13126 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771230
Nie musi. Ponoć Prycza ma już kartę stałego klienta w chińczyku i ma rabat 50% na każde danie, więc będzie mu kupować za grosze kurczaka z ryżem i surówką w sosie sojowym





Zmieniony przez - Cayek w dniu 2020-10-12 16:07:09
2

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21496 Napisanych postów 30754 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 869955
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21496 Napisanych postów 30754 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 869955
Zrobiłem tego indyka wg przepisu Kuby. Znaczy prawie. Obsmazylem na szybko, i dusiłem jakies 30 min, w wodzie z przyprawami i z kostka rosolowa Ten bulion mnie zainspirował, no ale nie miałem gdzie kupić, wiec poszla kostka. Na koniec dodałem doslownie 10g mąki, i zrobil się mega pyszny sos A indyk poezja, doslownie rozpadal sie. Trawienie bdb Juz nie pamiętam kto wpadl na pomysł ze to od obróbki moze zależeć u mnie slabe trawienie miesa (chyba Wojmir?), ale to było genialne Szczerze sam bym chyba na to nie wpadl, wiec bardzo dziekuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2644 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
trochę bym pewnie musiał przewertowac stron, żeby znaleźć też przepis
mógłbyś napisać jak to dokładnie przyrządzać? bo u mnie zauważyłem, że też z reguły posiłki mięsne wchodzą najciężej, a kurę po prostu najzwyczajniej w swiecie smażę na patelni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21496 Napisanych postów 30754 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 869955
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11389 Napisanych postów 72661 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958285
no i bajka,
wlasnie taki prosty bulion, nawet z tej kostki - chociaz nie jestem fanem takich doadtków, ale to sie sprawdza ,bo juz robi smak
a jak sie ma ochote dodac cos wiecej jakies warzywa: cebula, papryka, marchewka to jeszcze lepiej bedzie smakowac
i nie trzeba godzinami przy garach stać, a mozna zrobic za jednym razem całkiem sporo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
Kostka jest mega bo ma glutaminian sodu czyli podbija mięsny smak mięsa, też używam do gotowania
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100241
W wolny dzień też tak ogarnę!

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21496 Napisanych postów 30754 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 869955
KLATKA + TRICEPS + BICEPS

1. Wyciskanie sztangi skos 45* 1x8-10 + 1s bo
8x137,5 / 13x115

2. Wyciskanie sztangi skos dół 1x8-10 + 1s bo
10x130 / 14x110

3. Gironda dips 1x10-12 + 1s bo
12x37,5 / 17x20

4. Wyciskanie hammer 2x10-12 + 1s bo
12x37,5 / 11x37,5 / 15x31,25

5. Rozpiętki butterfly 2x12 + 1s bo
12x84 / 12x84 / 17x71

6a. Prostowanie podchwyt 2x10-12 + 1s bo
10x33 / 10x33 / 14x28

6b. Uginanie maszyna modlitewnik jednorącz 2x10-12 + 1s bo
10x29 / 10x29 / 14x25

7a. Francuz leżąc jednorącz wyciąg 2x12 + 2s bo
12x21 / 12x21 / 14x19 / 17x17

7b. Uginanie nachwyt 2x12 + 2s bo
12x50 / 12x50 / 15x45 / 20x40

+ aero 25 min

Trening niby spoko, ale bez takiego pyerdolnięcia. Ten skos znowu nie tak jak chciałem. Dodałem znowu 2,5kg, ale znowu 1 powtórzenie mniej. Za to regres znowu tak samo, mimo dodanych kg, dziwne Reszta ćwiczeń już wszędzie na plus, co mnie też trochę zdziwiło, bo i skos dół i dipsy tydzień temu były na styk.
Jutro off.

I taka samoyebka z dzisiaj.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

Następny temat

SFD Team - Łukasz Modzelewski - przygotowania do sezonu 2018

WHEY premium