Mam w miescie dostep do szkolki Teakwondo ITF..chcialbym sie spytac czy jest to dobre na ulice?chodzi mi o to zeby umiec sie obronic...i dobrze walczyc.Czy warto?prosze oporady pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a w jakim miescie mieszkasz ? napewno masz cos innego do wyboru
a co do itf to wszystko zalezy od tego jak trenujesz i na co nastawiony jest trener czy na walke sportowa czy realna itf jest odmiana w ktorej nie walczy sie w pelnym kontakcie wiec sportowa walka nie przeklada sie na skutecznosc na ulicy aczkolwiek walczy czlowiek a nie styl
a co do itf to wszystko zalezy od tego jak trenujesz i na co nastawiony jest trener czy na walke sportowa czy realna itf jest odmiana w ktorej nie walczy sie w pelnym kontakcie wiec sportowa walka nie przeklada sie na skutecznosc na ulicy aczkolwiek walczy czlowiek a nie styl

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
mieszkam w belchatowie.hmm z tego co mi opowiadal kumpel ktory cwiczy juz od paru lat .mowil ze trener bardzo dobry sporo sparingow itp.treningi odbywaja sie dla grupy poczatkujacej chyba 2 razy w tygodniu po 1,5h , dla zaawansowanej 3 razy w tygodniu.pozdrawiam
...
Napisał(a)
W Belchatowie masz kyokushin zajecia tam prowadzi kuzyn mojego kolegi z klubu nie wiem na jaki poziomie sa zajecia ale jest on bardzo dobrym zawodnikiem wywodzi sie ze zdunskowolskiego klubu a tam treningi sa nastawione na walke wiec podejrzewam ze u Przemka tez 

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
Cze wam, ja tez jestem z Bełchatowa... i pare lat temu cwiczylem taekwondo przez 2 miechy.>Zeluje ze przerwalem. Czy wie ktos czy jest w Bełchatowie jeszcze Taekwondo i gdzie ? w jakiej szkole są treningi ????
Dojde Tam, Dokąd Zmierzam.
...
Napisał(a)
Kosa a gdzie są zajecia Kyokushin??? bo na to tez chodzilem pol roku kiedys. ?????????/
Dojde Tam, Dokąd Zmierzam.
...
Napisał(a)
a wiec tak : grupa poczatkujaca ma 2 razy w tyg. chyba poniedzialek i sroda o godzine 17 , grupa zaawansowana 3 razy w tygodniu o 18;30.pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!