...
Witam. Czy znacie jakieś kluby mma w Warszawie w których płaci się za miesiąc treningów mniej niż 100 zł? Bo z tego co patrzyłem, to te kluby które znam (Nastula Club, S4, Copacabana, Okniński mma) kosztują ponad 100 zł, a to jednak sporawo. W moich treningach dochodziłaby również siłownia, więc są to dodatkowe koszta, dlatego zależy mi na oszczedzaniu. Dzięki z góry i pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mieszkam w w-wie ale pamiętaj o tym że chodzi o to co cb tam nauczą a nie czy zaoszczędzisz 50 zł.. najlepiej trenować z najlepszymi
...
Napisał(a)
Lepiej żebym miał co włożyć do michy niż żebym wydawał majątek na mma które jest tylko moim hobby :D Więc proszę o info o tanich klubach w wa-wie.
...
Napisał(a)
Na pewno w części klubów, w których jest mma znajduje się także siłownia. Podejrzewam, że można nabyć karnet łączony w atrakcyjnej cenie.
A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
nie wydaje mi sie żebyś znalazł taki klub ,pozaty google nie boli i możesz sam przejżeć cenniki a nie czekać na gotowe (zwłaszcza jak masz 31 lat jak w profilu-choc nie wydaje mi sie skoro 100zł to dlaciebie wydatek po którym nie masz co jesc)
Moja rada jest taka żebyś poszukał gdzieś do załatwienia karty z serii tych np "benefitowych" koszt okolo 150zł a wchodzisz wszedzie gdzie chcesz wiec generalnie wychodzi mega korzystnie
Moja rada jest taka żebyś poszukał gdzieś do załatwienia karty z serii tych np "benefitowych" koszt okolo 150zł a wchodzisz wszedzie gdzie chcesz wiec generalnie wychodzi mega korzystnie
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
Poprzedni temat
Projektowanie siłowni?
Polecane artykuły