SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tanie źródło białka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1229

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 162 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2824
Witam :> Czym zastapic kurczaki w diecie ? Nie mam kasy na kurczaki szukam jakiegos tanszego odpowiednika , bo wątróbka też mi sie juz nudzi :< , na ser tez nie moge patrzec :(
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3125 Napisanych postów 30304 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 290604
wołowina, podroby, udka, wieprzowina: karczek, schab, ryby (głównie słonowodne: śledź, łosoś, pstrąg, dorsz), mleko, jaja, twaróg, serki wiejskie, owoce morza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2904 Napisanych postów 51271 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 345881
najtaniej poza podrobami to wyjdzie jak się nie mylę odtłuszczona łopatka, np z Biedronki, co nie znaczy oczywiście, że wersja odtłuszczona jest lepsza od pełnowartościowej.

TRENER PERSONALNY/DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 960 Napisanych postów 11343 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 190887
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4992 Napisanych postów 69148 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 711001
Postaraj się urozmaicać i kombinować w kuchni to na pewno Ci się nie znudzi. Poczytaj dział kuchnia sfd.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 266 Wiek 33 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 24110
muszę obczaić tą odtłuszczoną łopatkę bo lubię przypiec w piekarniku i tak czy siak duża ilość tłuszczu się "wytopi" , jeszcze się zastanawiam że potreningu podaje tylko 12g białka na 100g mięcha, to liczą chyba dla jakiejś mega tłustej wieprzowiny


Zmieniony przez - stefano00 w dniu 2015-10-20 18:41:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2904 Napisanych postów 51271 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 345881
przy tłustym mięchu nigdy tak na prawdę nie wiesz ile czego jest, pewnym można być tylko węgli, ja zawsze uśredniam do 15g .

TRENER PERSONALNY/DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

OLIMP RedWeiler

Następny temat

Nabrać masy mięśniowej - potrzebuję waszej pomocy.

nutloveb