SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tania dieta / latwa dieta.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10054

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 604
Ano wlasnie wiele tu diet roznorakich, ale wiekszosc drogich jak ... jak na kieszen biednego studenta ;) Gdzies czytalem, ze w ktorym z polskich pism kulturystycznych byla taka tania dieta opisana. Ma moze ktos ta diete ? Albo moze macie swoje jakies tanie diety ?

Aha jeszcze jedno :] Jako, ze nie lubie zmieniac przyzwyczajen zastanawiam sie nad przeksztalceniem dotychczasowej diety (o ile mozna to nazwac dieta :P sniadanie, obiad, koalcja, podjadanie w miedzy czasie) tak by zaspokajala moje zapotrzebowanie w pelni. Mysicie, ze cos takiego bylo by ok ?

Zaznaczyc musze, ze mimo jedzenia non stop jak mam ochote, nie jestem otyly ani nic. Nie jestem tez wyrzezbiony lub chudy. Wedlug BMI moja waga jest w srodku przedzialu normy (nie cwiczylem nigdy wczesniej kulturystyki praktycznie, tylko inne sporty raczej wytrzymalosciowe). Waga trzyma sie w miejscu od dawna, wiec albo nie mam sklonnosci do tycia ani chudniecia, albo dieta po prostu jest w miare ok.

Obawiam sie, ze zwyklej diety (5-6 posilkow itp) nie przestrzegal bym :/ Co wyrzucic ewentualnie z jadlospisu ? Co dodac ? Bo jadam naprawde rozne rzeczy, od ryzu z warzywami i piersia kurczaka (srednio taki obiadzik ma B: 47,49 T: 10,29 W: 107,88 E: 678,9 do tego jakis napoj) do mielonych z ziemniakami :]

Moze cos MUSI sie znalesc w diecie ? No ogolnie jak przerobic by w miare dzialalo :)

Pozdrawiam i z gory dzieki.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 12853 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 43234
skożystaj z wyszukiwarki były podobne tematy
oraz poczytaj posty podwieszone

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 115 Napisanych postów 11455 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 83143
w diecie powinno sie znaleźć

-ryż biały 2zł za 400g
-płatki owsiane 1,50 za 400g
-makarony
-twaróg 7zł za kg (30dag dziennie)
-oliwa z oliwek 10 zl za litr (3-4 lyzki dziennie)
-ciemny chleb nie wiem
-kasza gryczana

nie mówie ze codziennie
4
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cholesterol i trójglicerydy

Następny temat

zwiększanie kalorii

WHEY premium