Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
trening w święta nie jest zły
dzisiaj było widac że nie tylko ja tak uważam. pozdro dla wariackich TYPÓW 

...
Napisał(a)
chcesz mieć konkretny trening i konkretny wygląd tylko GYM SYSTEM w agacie na retkini nie bądź ****ą i przyjdź na prawdziwy trening według czołówki kulturystów z polski to najlepsza siłownia w łodzi
...
Napisał(a)
jesteś szczypiorem a chcesz zostać TYPEM??!! Osiągniesz to tylko w najlepszej siłowni w Łodzi- GYM SYSTEM w Agacie. Polecam wszystkim

...
Napisał(a)
Oprócz dobrego sprzętu jest też super "rodzinna" atmosfera dzięki której każdy z przyjemnością przychodzi tutaj ćwiczyć. Polecam wszystkim. Osobiście przyjeżdżam z Radogoszcza i nie żałuje tego.
...
Napisał(a)
tak a nawet sa typy ktorzy przychodza z mama i tata a nawet mlodszym bratem heh :>
...
Napisał(a)
chłopaki mają racje... w stu procentach, ponieważ:
-miła atmosfera (każdy służy ci pomocną dłonią, co nie znaczy że będzie za ciebie dźwigał ;))
-super sprzęt, do wyboru, do koloru (to każdy powie)
-obsługa na najwyższym poziomie (trzeba się samemu przekonać)
i co najważniejsze: tu się ĆWICZY!! ROŚNIE!! NIE MA CZASU NA POGADUCHY!! jednym słowem PRO miejsce dla każdego dla którego numerem jeden jest trening... dla kobiet również...
-miła atmosfera (każdy służy ci pomocną dłonią, co nie znaczy że będzie za ciebie dźwigał ;))
-super sprzęt, do wyboru, do koloru (to każdy powie)
-obsługa na najwyższym poziomie (trzeba się samemu przekonać)
i co najważniejsze: tu się ĆWICZY!! ROŚNIE!! NIE MA CZASU NA POGADUCHY!! jednym słowem PRO miejsce dla każdego dla którego numerem jeden jest trening... dla kobiet również...
Boli to rośnie :)
...
Napisał(a)
Matkooo... Wojtas co Ty garnki po sąsiadach sprzedajesz;P:P...Heh może napiszesz cosik orginalnego, niepowtarzalnego...cos co nie tylko wzruszy ale także poruszy czlowieka do tego stopnia...że już jutro od rana bedzie myślał tylko o jednym...Dzisiaj ide do Agaty... Hehe a tak na poważnie to uczeszczam tam już ponad 3 miesiace i przyznam sie, że jest super...(Boshee biceps już mi sie ledwo w rekawach miesci:D)..Powiem wam że miałem przyjemnosc bywać juz na paru innych siłowniach...nawet tych w pobliżu Agaty(hehe nie bede pisał gdzie boo jeszcze po sadach beda mnie ciagac...a wiadomo że ja obywatel jestem porzadny:D)i..przyznam sie że nie było tego co powinno być na prawdziwej siłowni...ATMOSFERY:)...Ludzie są naprawde spoko..a do tego bardzo pomocnii..(sam wiele razy korzystałem z ich wiedzy teoretycznej jak i praktycznej..)...Duża zaleta tej siłowni jest sprzet...Ludziska tutaj wam niczego nie braknie...od małega sztangielka po wielkiego hankelka:)..a do tego odzywki i inne suplementy
Specjalnie dla Pan...rowerki,steperki a nawet bieżnia dla pieknych i jedrnych posladków...Heh nie bede nikomu przypominał że lato zbliża sie wielkimi krokami:D....do tego dochodzi obsługa...Serdeczne pozdrowienia Pani Asiu (bez wazelinki oczywiscie-heh może jakaś zniżka na karnecie będzie
)..Hehe a nie powiem że przydałaby sie...heh kieszen studenta pusta jak zawsze:D..Odnośnie finansów chciałem zaznaczyc że jest to jedna z najtaszych siłowni w Łodzi..Naprawde sie opłaca;))...Hehe zreszta gdzie mozna spotkać prawdziwych TYPÓW??Tylko w AGACIE
NAPRAWDE POLECAM!!!!!!!!!

NAPRAWDE POLECAM!!!!!!!!!
Polecane artykuły