Po treningowa wszamka-Kasza-Piersi kuraka-Micha wazryw.
No i dzisiejszy trening byl chyba osttanim pzred podsumowaniem i pidczas calego mojego cyklu
<<<<<<Wypis z dzisiejszego treningu>>>>>>
Barki+nogi
Nogi:
1.Przysiady ze sztanga 15x40kg 12x50kg 10x60kg 8x70kg
2.Prostowanie nóg w siadzie 12/10/8 7-8-9 szczebelek nie wime ile to kg.
3.Uginanie nóg w leżeniu 3x10 rowzniez nie znam ciezaru ale dlaej niz tydzien temu
Łydki:
1.Wspięcia na palce w staniu 4x20 sztanga 65kg.
Barki:
1.Wyciskanie sztangi zza głowy 12x25kg 10x32kg 8x37kg 8x42kg
2.Unoszenie sztangielek bokiem w góre 10x9kg 10x9kg 10x9kg
3.Unoszenie ramion w opadzie ze sztangielkamni 8x9kg 8x9kg 8x9kg
4.Szrugsy 3x12 sztanga 70kg.
Dzisiejszy trening zaliczam do udanych!Nigdy tak jak dzis bez prawie zmeczenia mi sie nie cwiczylo!Ciezary na plus, sila w gore, ale czulem sie swietnie..!Mam w zanadzu wiecj animal Pakow, i dzisiejszy dzine byl 3 pod zrad kiedy je stosuje. 30min po posilku przed treningowym zjadlem Animal Paka 30min przed treningiem zjledlem Animal Pumpa!Nie wiem czy przez to, ale poczulem jego dzialanie Wogole prawie nie odczuwalem zmeczenia na treningu, zyly na wierzchu z lekka pompa 15min przed treningiem zjadlem Animal Nitro,(zadlawailem sie tymi tabletkami Wypilem ok2l wody zeby je pzrepchnac...Masakra normlanie haa ) Po treningu stanrard ostatnia porcja KA i aminek! Dlugo po trenignu czulem sie swietnie.Humor i samopoczucie bardzo OK(jak zawsze ale teraz jest jeszce lepiej hah)!
Ps.Co do cynku to jak sobie tak podliczylem ostatnio wyszlo mi ok 70mg codzienneie ..nie za duzo..??Jakie sa w ogoloe skutki uboczne przedawkowania cynku?Wiem ze nie ma co z nim pzresadzac ale nie wiem konkrentie co moze powodowac..?
mjś-Podsumowanie jutro lub w sobote!W razie czego wysle powiadomke, Pzdr.!
Tiroo-Nom a6w jest spoko. Sam nigdy nie robilem, ale z tego co czytalem napewno skutzeczna Wzmocni ci barzdo miesnie co w VT jest przydatne..!Powodzenia.
Ps.W partezre ja slaby jestem dosyc..Chcialbym miec taki parter jak stojke PzdR.
ramboszcza- troche pewno bedzie No a schock miazdzy..!Pzdr.
A wiec podsumowanie zaplanowalem na jutro lub na Sobote!
Wiec zapraszam wszystkich!
Komenciki mile widziane.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-08 21:05:32
GÓRA---->I am What I am