SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST - FITMAX! (Masuj Z Choodym góra-forte) pods.str.52

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 27570

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42644

Po treningowa wszamka-Kasza-Piersi kuraka-Micha wazryw.

No i dzisiejszy trening byl chyba osttanim pzred podsumowaniem i pidczas calego mojego cyklu

<<<<<<Wypis z dzisiejszego treningu>>>>>>

Barki+nogi

Nogi:

1.Przysiady ze sztanga 15x40kg 12x50kg 10x60kg 8x70kg
2.Prostowanie nóg w siadzie 12/10/8 7-8-9 szczebelek nie wime ile to kg.
3.Uginanie nóg w leżeniu 3x10 rowzniez nie znam ciezaru ale dlaej niz tydzien temu
Łydki:
1.Wspięcia na palce w staniu 4x20 sztanga 65kg.

Barki:

1.Wyciskanie sztangi zza głowy 12x25kg 10x32kg 8x37kg 8x42kg
2.Unoszenie sztangielek bokiem w góre 10x9kg 10x9kg 10x9kg
3.Unoszenie ramion w opadzie ze sztangielkamni 8x9kg 8x9kg 8x9kg
4.Szrugsy 3x12 sztanga 70kg.

Dzisiejszy trening zaliczam do udanych!Nigdy tak jak dzis bez prawie zmeczenia mi sie nie cwiczylo!Ciezary na plus, sila w gore, ale czulem sie swietnie..!Mam w zanadzu wiecj animal Pakow, i dzisiejszy dzine byl 3 pod zrad kiedy je stosuje. 30min po posilku przed treningowym zjadlem Animal Paka 30min przed treningiem zjledlem Animal Pumpa!Nie wiem czy przez to, ale poczulem jego dzialanie Wogole prawie nie odczuwalem zmeczenia na treningu, zyly na wierzchu z lekka pompa 15min przed treningiem zjadlem Animal Nitro,(zadlawailem sie tymi tabletkami Wypilem ok2l wody zeby je pzrepchnac...Masakra normlanie haa ) Po treningu stanrard ostatnia porcja KA i aminek! Dlugo po trenignu czulem sie swietnie.Humor i samopoczucie bardzo OK(jak zawsze ale teraz jest jeszce lepiej hah)!

Ps.Co do cynku to jak sobie tak podliczylem ostatnio wyszlo mi ok 70mg codzienneie ..nie za duzo..??Jakie sa w ogoloe skutki uboczne przedawkowania cynku?Wiem ze nie ma co z nim pzresadzac ale nie wiem konkrentie co moze powodowac..?

mjś-Podsumowanie jutro lub w sobote!W razie czego wysle powiadomke, Pzdr.!

Tiroo-Nom a6w jest spoko. Sam nigdy nie robilem, ale z tego co czytalem napewno skutzeczna Wzmocni ci barzdo miesnie co w VT jest przydatne..!Powodzenia.

Ps.W partezre ja slaby jestem dosyc..Chcialbym miec taki parter jak stojke PzdR.

ramboszcza- troche pewno bedzie No a schock miazdzy..!Pzdr.

A wiec podsumowanie zaplanowalem na jutro lub na Sobote!
Wiec zapraszam wszystkich!

Komenciki mile widziane.

Pozdrawiam.

Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-08 21:05:32

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 684 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25245
Napewno wszyscy tkwimy juz w napieciu 'kiedy kiedy to podsumowanie?!'
Co po tym wszystkim planujesz dalej? Masa nadal pewnie ? Jakies suple ?
Pozdr

Cel jest droga. Droga jest celem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 236 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7469
Elo elo, no nie mogę doczekać się podsumowania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
WLasnie szamam twarog i smigam spac nie dlugo

Swamprage-Tak planuje juz cos.. Na koncowym podsumowaniu wszystko napisze co do moich najblizszych planow rowniez.. Pozdrawiam iz aparaszam na podsumowanie, choc czy ja wiem czy jest co ogladac.. Jutro sie zmierze hehe..

k3v-J.W.... Pozdroooo!

No to nic jak tylko posiedziec jeszce z pare min, poszperac troche po forum i isc spac

Dobranoc.

Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-08 23:11:05

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 84647
Czekam na wyniki walki o masę!
Trochę zaniedbałem czytanie przez chorobę, ale właśnie nadrobiłem.
Coraz lepiej Ci idzie, gratuluję. Naprawdę ciekaw jestem efektów.

Pozdr.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 236 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7469
Etam nie przesadzaj, na pewno będzie co oglądać i podziwiać Dobra ja będę szedł do szkoły,ale jak przyjdę to od razu wpadam na forum
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1839
Podziwiam wyniki :) 70 na serie w przysiadzie Ja 45 biore

"Idź wypożycz se film jeśli koniecznie pragniesz krwi"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 38698
I zadecydowałeś kiedy podsumowanie?
Dziś? Jutro?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 511 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8504
tez zerkalem w wolnym czasie na ten test i bardzo fajnie prowadzony i jedzonko fajne bo podobnie szamam :), czekam na efekty bo moze byc interesujaco.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Witam wszystkich

W koncu mamy Weekend..!
Ostatni WEEKEND w moim tescie

Dzis nudy w sumie, clay dzien bez jakis konkretncyhz ajec, oraz dzien bez treningu

saib-WybaczamWazne zbys wpadl i wyrazil opinie na podusmowaniu.

Wlansie ta wlaka o mase...Tak juz od paru dni jem chyba z 3000KCL i waga juz ani rusz, wiec juz chyba wiecje na razie nie idzie wycisnacCzas juz pzrystopowac i dac w koncu podsumowanie Pzdr.

k3v-WPadnij, sam ocenisz czy jest co oceniac czy nie..Pzdr.

Tiroo-IiIiI tam, myslisz ze ja ile na pozcatku bralem.. Heeh, normalne Trza sie bic a na islce robic wszysto dobrze technicznie mozliwym ciezarem, a nie patrzec na 'kg'. Pzdrr.

Chaczyk- Tak zdecydowalem!Jezeli dzis aparat bezie naladowany, pstrykne foto i wystawie podusmowanie! Jezeli nie da rady na 100%odbedzie sie to jutro..!

przk-Dzieki.. Fakt, jedzenie nawet spoko, ale dosc juz mam marchwi, piersi, ryzu ...

Tak wiec dizs a bardziej prawdopodobne jutro na 100% bedzie podsumowanko, tak wiec zapraszam wszystkivh!!!

Pozdrawiam.

GÓRA---->I am What I am

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Xpand+cell pump

Następny temat

NO booster

WHEY premium