Po treningowa wszamka-
Paraboliczny 150gr-Mintaj 150gr(yhy..)-
Marchew i pozniej jeszce duzy pomidor.
<<<<<<
Wyips z dzisiejszego treningu>>>>>>
klatka+triceps
Klatka:
1. Wyciskanie sztangi na ławce płaskiej
12x40kg 10x48kg 8x53kg 6x58kg
2.
Wyciskanie sztangielek na ławce skośnej z głową w góre
12x13kg 10x16kg 7x19kg
3. Rozpiętki ze sztangielkami
10x13kg 9x13kg 913kg
Triceps:
1. Wyciskanie francuskie od czoła
12x19kg tu juz opadlem z sil..
10x16kg 10x16kg.
2. prostowanie na wyc. gór.
12/10/8 progresja co 2,5 kg.
Na dzisiejszym treninu bylo sredniawo, a to z racji tego ze czulem sie nie najlepiej i ZNOWU pojawil sie umnie problem przez ktory musialem zakonczyc kariere bokserska(hee)
Po 1 seri na tricepsie, jak by odpalem z sil, bo zazcolem sie czuc nie zaciekawie, stad nie najlepiej mi sie osttanie serie cwiczylo.Do momentu wycsku sztangielek bylo OK.Jednak dalem rade, na tych samych ciezarachco tydzien temu, gdyby nie za najlepsze sapopoczucie, i troszQ gorszy stan, mysle ze dolozyl bym ciezaru
No nic jutro lecy+biceps
Przetestuje na sobie schokaaaa, i napewno bedzie lepiej!
Tiroo-Juz ostatni tydzien...Wiec ta niepewnosc minie
Byles dzis na treningu??Co robiliscie? Ja w tym tyg chyba nie zalizce zadnego treningu..Moze w Srode jak mi sie uda wpadne na sparingi
Pzdr.!
Ramboszcza-Dlaczego?Obiadzik MmMmM
Tak widac wyrazna zmiane w wytzrymalosci, nawet na MMA cwiczy mi sie lepiej i intensywniej, i w ciezarach ciagle cos dokladam i treningi trwaja po 1-1,5h i tego az tak nie odczuwam czasami
A u ciebie jak z tym?
Pzdr.
WrRr jak mnie denerwuje to forum...Nie mozna odp odswiezac, stronki jakos dziwnie chodza, wypowiedzi wyswietlane po czasie;/ Nie sluzy mi cos ta zmiana...Tematy do 10 postow tez troche namieszaly..
Ps.
https://www.sfd.pl/Mala_pomoc-t320100.html-Zajrzyjcie..!i odp..!Nagrodze sogami..Jak juz pisalem wiem ze
mam problem Ale...
Odp w tamtym temacie jak i komenciki tu mile widziane!
PozDro!!!
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-05 17:26:54
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-03-05 18:59:24