...
Napisał(a)
spoko spoko będę odwiedzał . Hmmm fajna jajecznica,ja jestem raczej leniwy w robieniu sobie pożywienia więc przy robieniu jajecznicy ograniczam się do szczypiorku i jakiejś chudziutkiej kiełbaskijak mam dzień to czasem zaszaleje i jakieś pieczary wrzucę
...
Napisał(a)
Beee jestenm zmarnowany na amxa.. Musze jeszcze wytzrymac do ok22-23 bo musze dac rade dostarzcyc odpowiendia ilosc kcl
Swamprage-Ja mam dobre zrodla Wirusy powiedzmy ze same wtargney na kompa
DUDEK-A jaki masz smak?Ja mam truskawke, na wodzie jest OK a na mleku BOMBA!1 duzy minus to ze sie strasznie pieni..!Ale patent ze sloiczkiem mam wiec jest GOOD.
k3v-Wlasciwie duzo roboty nie ma przy jajecznicy,wbijasz na patelni dodajesz co lubisz i gotowe Ale po co sie przemezcac jak ma sie od tego swoich ludzi
Ehh tzra jakos wytzrymac Dzis juz chyba nic nie dodam ale za to jutro wrzuce troche fotek..
PzDr.
Swamprage-Ja mam dobre zrodla Wirusy powiedzmy ze same wtargney na kompa
DUDEK-A jaki masz smak?Ja mam truskawke, na wodzie jest OK a na mleku BOMBA!1 duzy minus to ze sie strasznie pieni..!Ale patent ze sloiczkiem mam wiec jest GOOD.
k3v-Wlasciwie duzo roboty nie ma przy jajecznicy,wbijasz na patelni dodajesz co lubisz i gotowe Ale po co sie przemezcac jak ma sie od tego swoich ludzi
Ehh tzra jakos wytzrymac Dzis juz chyba nic nie dodam ale za to jutro wrzuce troche fotek..
PzDr.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
siema forte
ile ci towaru zostało bo juz sie konca doczekac nie moge
ile ci towaru zostało bo juz sie konca doczekac nie moge
...
Napisał(a)
GÓRA!!! Forte to tak do nicku..
A do konca jeszce mysle ok 2tyg.
Co tam cienki u ciebie
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-02-17 20:56:05
A do konca jeszce mysle ok 2tyg.
Co tam cienki u ciebie
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-02-17 20:56:05
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Wczorajsze sniadanko Platki owsiane+mleko3%+kakao+rodzynki-bialko-oliwa.
Sniadanie na prawie 900kcl,w 4 posialkch musialem sie zmiescic w 2800kcl,dlatego posilki musialy byc nieco ieksze
Wstalme dosyc szybko dzis bo mnie obudzili;/ Ale czuje sie wyspany..Na zewnatrz znow slonce napiera! Az nie chce sie w domu siediec,ale zobaczymy jak tam plany na dzis...
Piter-W podsumowaniu mysle ze wszyskto opisze,waze sie kontrolnie 1-2 razy na tyg i mierze 1 partie aby looknac czy mniej wiecej idzie wszystko.Sam chce zobaczyc jak bedzie wszyskto w podsumowaniuPzdr.
Chaczyk-Napisz jak bedziesz sie zblizalo twoje podsumowanie ok
Dzis wstawie ostatnio opatentowane moje 2 sposoby na kuraka.PProste a w smaku MmMmM
Pozdrawiam.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
A ja kupiłem płatki owsiane górskie w Carrefourze, dziś rano siadałem do śniadania ucieszony
Aż skosztowałem, myślałem że żygne bleeeee
20 min walczyłem żeby aby trochę zjeść.
Aż skosztowałem, myślałem że żygne bleeeee
20 min walczyłem żeby aby trochę zjeść.
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
Ja nie lubie jak sa jakies owsiane z du** wziete..Najgorsze jakie jadlem ta z Leader Price'a.. Same luski..ciezko sie przelykalo...Ochyda!
A kozackie i chba najlepsze jakie jadlem to platki owsiane HALINA
A kozackie i chba najlepsze jakie jadlem to platki owsiane HALINA
GÓRA---->I am What I am
Poprzedni temat
Xpand+cell pump
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6