...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Góra-forte jakbys miał czas to bym cie prosił o fotki twojej siłki (jeżeli masz lub mozesz zrobic). Jestem ciekawy na jakich sprzętach ćwiczysz. Pozdrawiam
Podaj że piwo mie!
...
Napisał(a)
Ufffffffffffff w koncu po szkole....Jakos przetrwalem!! W szkole dzis zjadalem 4 jablka
Wypilem gainera, oraz zabralem ze soba o-3 i oliwe w takiej mini buteleczce
Wlasnie jestem po obiadku -ryz+jogurt naturalny+bialko+oliwa.
Dzis czeka mnie trening VT a na nim stojka i sparingi

Adrian-Dzieki
Wlasciwie, mialem taki zamiar i postaram sie zrobic foto i wstawic zdjecia.Ale wczoraj wykupilem karnet na normalnej pakerni wiec bedzie juz wszyskto jak byc powinno
Ale zdjecia postrams ie zorbic silowni na ktorej otychczas cwiczylem.
K3ho-Tak z woda...
Nie robi mi to roznicy (woda czy mleko)Z mlekiem lepiej smakuje ale z woda tez jets ok
Co myslicie o tym aby dorzucisz jeszce kalori,czy jednak sie wstrzymac, i jechac tak jak jest?
Ide si epoozyc i poodpoczywac.
PoZdRo

Wlasnie jestem po obiadku -ryz+jogurt naturalny+bialko+oliwa.
Dzis czeka mnie trening VT a na nim stojka i sparingi

Adrian-Dzieki

K3ho-Tak z woda...

Co myslicie o tym aby dorzucisz jeszce kalori,czy jednak sie wstrzymac, i jechac tak jak jest?
Ide si epoozyc i poodpoczywac.
PoZdRo
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
góra a może zamiast oliwy w tym posiłku dawaj trochę orzechów włoskich?
...
Napisał(a)
Nie mam kasy za barzdo na wloskie..3-4zl za 100gr to dorzuce jeszce 4 i mam 500gr piersi.Myslalem zeby dac nasiona slonecznika do sniadania.
Mam pytanie....Dzis w diecie zostalo mi niespelna 40-60gr wegli do konca dnia;/ A przedemna jeszce trening i nie wiam jak to rozplanowac wszystko.Czy wypic carbo pozniej bialko i na noc jakies jajka.Moze zamiast carbo porostu zjem ryz z piersmi i na noc bialko?Nie wiem jak to rozplanowac..40-60gr..A po treningu wypadalo by uzupelnic glikogen.Pomozcie?
Mam pytanie....Dzis w diecie zostalo mi niespelna 40-60gr wegli do konca dnia;/ A przedemna jeszce trening i nie wiam jak to rozplanowac wszystko.Czy wypic carbo pozniej bialko i na noc jakies jajka.Moze zamiast carbo porostu zjem ryz z piersmi i na noc bialko?Nie wiem jak to rozplanowac..40-60gr..A po treningu wypadalo by uzupelnic glikogen.Pomozcie?
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Przy twojej wadze nie przejmowalbym sie nadmiarem weglowodanow. Jedz!
...
Napisał(a)
Wlasciwie masz racje...
Tym bardziej ze chce jeszce kalori dorzucic..
Smigam na trening
PzDr.

Smigam na trening

PzDr.
GÓRA---->I am What I am
Poprzedni temat
Xpand+cell pump
-
- 1
- 2
- ...
- 3