Nigdy mi nie wychodza, takie jak bym chcial

Czyli tak jak na zdjeciu
Sniadanko-
Platki owsiane+mleko 3,2%+jaja+o-3.
Aaaaa wiec dzis jest ostatni wolny dzien od szkoly:(Od jutra znowu chu** z grzybnia.Lekjce,nauka,zbicie;/Koniec tego dobrego..

Koniec feri;/
Ale i tak mam nadzieeje ze jakos dam rade!I bede sie z tym wszysktim ogranial hee.Zbija mi to ze matme musze zaliczyc w tym tyg...Nienawidze matmy!!
cienki- Na poczatku to porazka w ogole..Teraz chlup z kieliszka i jakos wytrzymuje, albo polewam nia caly posilek(np,Ryz+warzywa+piersi)i smaku jej az tak nie wyczuwam.Teraz nie mam kasy i bede musial kupic jakoms 'siarke' z Lidla.
A jaka masz oliwe?Heee pewnie ciezko ci na pozcatku sie lyka hyhy.
MoonBlade-Na poczatku, dokladnie tak samo pomyslalem!Ze oliwa to porazka, zze kosztuje 20zl i czemu ja sie daje do salatek, jak jest taka okropna.Ale pozniej jak dobrze przyprawilem sobie salatke i polalem delikatnie oliwa, to podkreslala fajnie smak.A wiec na moje to zalezy jak sie, doprawi i ile jej sie da.I musi byc to 'dobrej' jakosci oliwa a nie jakas z Leader Pricea.
Co do KA, to wiem to ze szybko ze na dobrej diecie i wytrwalosci bym mogl dojsc do tego samego

Ale wyszla taka sytuacja i mam tez swoje powody..I nie mam czasu chodzc 'ciagle' na silownie 3-4x w tygodniu okragly rok.Trenuje glownie SW i do tego bardziej sie przykladam

Teraz efekty KA ktore juz sa widoczne i ktore jeszce nadejda sa tez glowna zasluga diety, bo jak wiadomo bez tego nie ma porzdanych efektow.
Ps.Gratuluje wygranej w konkursie!
Wiesz jaki zestaw dostaniesz?Czy to niespodzianka?
A na zewnatrz znowu sypieeee snieg hyhy.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2007-01-28 11:59:53