Huuuu Witam wszystkich ponownie!
Siedze a wlasciwie leze padniety po treningu juz ponad 1h, po obiadku potreningowym i zdycham normlanie
Nie czuje sie najlepiej..Ale tzra dac rade!! hyh.Czuje ogromne cisnienie w bani i zmeczenie jak nigdy.
Duster-Az poszedlem sprawdzic.Firma 'opti'
moc 700W 230V~ 50Hz. Made in PRC.
Stara dosyc gofrownica,o'chyba' nie wielkiej mocy, gdyz do tych drozszych(tefal czy cus) nie nalezy.
Pzdr.
Saib-Kawke sobie przed treningie strzelilem mocna dosyc.No fakt nowy Xp-E ma spora zawartosc kofy, ale wolalem sie upewnic.
Jezeli nie masz gofrownicy sproboj w czym innym.Na koncu tematu napisze jak mzona pokombinowac.
cienki-Dzieki!Wchodzi fajnie i w smaku tez pyszota hyyy.
junior26-Mam zwalony net, i cieszse sie jak tylko wiadomosci dochodza i moge edytowac..A trwa to troche.Nastepnym razem bede uwazal.Fajnie ze sledzisz.
Pozdrawiam.
Chaczyk-Wyglada, fajnie wchodzi i mi smakuje.na dole napissze jak mozesz pokominowac jak nie amsz gofrownicy.
serekkox-Sproboj sproboj, ale nie zapomnij dodac szcypty proszku do pieczenia lub sody(dzis dawalem sode i ladnie spulchnialy) zeby spulchnialy i odeszly od gofrownicy.Oliwa kapke tez daj zeby odchodizly bez problemu.
Kamiru-J.W na dole napsize jak mzona pokombinowac
Mani3k-Szcezre, jak nie mam czasu tez tak robie, ale uwierz po dluzszym czasie monotmonne jedzenie bez smakowe nudzi sie, i masz dosc, dlatego trza urozmaicac.Teraz mam wolne(ferie) dlatego mam wiecej zcasu na fantazjowanie.
Piter-
fukinhot-Uzylem odzywki FITMAXA taka jaka mam w tescie..
Whey Protein 81+ smak truskawka.Wiec ona troche smaku placka tez nadala.Mysle ze nic sie nie powinno dziac, z odzywka po zwikszeniu temperatury a mzoe ona troche spulchnic jeszce gofry.
Greku 806-Jak mowisz mysle ze nic sie dziac nie powinno, nie wybuchlo mi wiec jest ok
Poeiwme wam ze gofry/placki sluzyly i pewnie sluza do dzis'pewnemu' kulturyscie, gdy tylko poznal przepis
Jezlei nie posiada ktos gofrownicy jak koledzy wyzej, mozecie sprobowac(ja robilem rowniez w piecyku ktory posiadam i rowniez wychodi, i jest bardziej chrupiace)w piekarniku,wlac calosc na blache lub porobic'male'placki.NIe probowalem w piekarniku ale w moim piecyku wychodzi chrupiacy placek.
Jezlei bedzecie robic nie zapomnijcie dodac szcypty sody/proszku do pieczenia.Ja dzis zle napisalem. bo napisalem ze dalem proszek do pieczenia a dalem szcypte sody aby spulchnic.Wiec dajcie lepiej szczypte sody.No i kapka oliwy tez byla by wskazana zeby ladnie odeszly od spodu.
Jestem wykonczony, ide sie niedlugo polozyc.W diecie mam od 3 dni ok 2300-2400kcl.Wychodzi mi codzinnie zbyt duza ilosc bialka ale mysle ze jest Ok bo licze rowiez zwierzece..Zamiast 110 wychodzi mi 130,chyba OK jest co??
Wegli wychodzi mi ok 300( z blonnikiem 330) a wiec 6gr na kg masy.
Tluszcu ok 70 a wiec 1.4gr na kg masy.
No a bialka 130...A powinno 110.A wiec 2.2 gr na kg masy.
Zmieniac cos czy zostac przy tym?Bialko moge przekraczac o te 20gr przy wliczaniu roslinnego?
Na wszelki wypadek jezlei dzis juz nie wejde
DoBrAnOc WsZyStKiM!!!